Heel erg fijn, alles is goed uitgelegd geworden. Waren altijd optijd, goed geregeld
Goede ervaring en leren het je goed aan
Ik heb bij Osseforth opleidingen mijn motor rijbewijs gehaald. Geen moment spijt gehad. Ik heb ook les van alle drie de instructeurs gehad, bij elk een zeer positieve ervaring opgedaan.
Ik vond de service erg goed. Verder vond ik 5 uur rijles voor het examen wel erg veel. De rij instructeur was iets aan de negatieve kant, positieve stimulatie werkt beter voor mij.
Fijne ervaring gehad.
Geslaagd rijbewijs c . De instructeur heeft mij op een deskundige en prettige manier opgeleid ben altijd graag gaan lessen ben hier echt tevreden over . Ook de medewerkers op kantoor ben ik zeer tevreden over ze hebben t mogelijk gemaakt om voor of na mijn werk te kunnen lessen wat voor mij van belang was dat is goede planning .
Ik heb persoonlijk een hele goede ervaring gehad met Osseforth. Een hele fijne instructrice en hele fijne lessen gehad! Nu heb ik mijn rijbewijs en kan ik zelfverzekerd de weg op! De service was ook top, als er een les niet doorging werd dat meteen opgevangen en geregeld!
IK heb lessen gekregen door alle drie instructeuren. Bij elle instructeur een top ervaring gehad. Niks te klagen en altijd met heel veel plezier naar mijn rijlessen gegaan. Het was echt een top ervaring.
Paul is altijd erg geduldig geweest. Ups & downs maar zeker weten tevreden met het eindresultaat.
Een zeer lang gekoesterde droom is uitgekomen. Dankzij de vriendelijke en deskundige rijinstructeurs van Osseforth ben ik erin geslaagd mijn motor rijbewijs te halen. Ook de kantoormedewerkers zijn uiterst aardig en weten altijd een oplossing te bedenken als er aanpassingen gedaan moeten worden in je planning. Osseforth bedankt!!
Zeer tevreden over het aangeboden lespakket (BE rijderijs) en de deskundigheid van de instructeur.
Super lessen mooie routes Super vakmensen Vanaf de eerste dag nooit spijt gehad Van mijn keuze. Het was altijd lachen als het nou goed of slecht weer was Top rij school 👍
Super! Super lessen, super uitleg en altijd heel gezellig. De planning wordt gemaakt naar JOU wensen en iedere instructeur is even deskundig. Houden van een grapje en een stuk vlaai, maar letten altijd op en geven je de juiste leerpunten mee.
Avb examen behaald bij Francois, top gozer. Helpt overal waar nodig is op een correcte manier. Osseforth is egt een aanrader
Ik ben bij Osseforth terecht gekomen na een onprettige ervaring bij een concurrent. Dit was een wereld van verschil. Binnen +/- 2 maanden (inclusief krokus vakantie) het rijbewijs gehaald. Mooiste van alles: niet eens het volledige pakket nodig gehad :)! Als je echt wil motorrijden, en je hiervoor wil inzetten ben je bij het Osseforth motortram Elsloo aan het goede adres. Top ervaring.
Goede en leerzamen lessen gehad, flexibel en leerzaam. Heb veel geleerd van Ali
Super rijschool! Persoonlijke feedback en het tempo van de lessen worden aangepast op de leerling. Daarbij zorgen ze er voor dat je zo vaak als mogelijk dezelfde instructeur krijgt voor je lessen. Dit schept vertrouwen en duidelijkheid in de feedback. Heel erg fijn! Als je motorrijlessen wilt gaan volgen is dit the place to be :D Jack, bedankt voor de lessen!
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo