Zeer bekwame instructeurs!

Heel goede rijschool met bekwame instructeurs. Duidelijke uitleg en goede lesplannen. Aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen.

• Wie is / was je instructeur? Roger Stijnen

Toppers! 10+

Onder begeleiding van 3 toppers, mijn motorrijbewijs gehaald!

Top Rijschool

Fijne rijschool met top instructeurs, op gegaan voor Motor (vol vermogen) zowel Avb als Avd in één keer gehaald. Bedankt!

Uitstekend rijschool

Bij Osseforth heb ik mijn C1E rijbewijs gehaald. Fijne rijlessen en uitstekende begeleiding door mijn rijinstructeur Rob Hinzen!

Mijn ervaring was goed

Leuke lessen. Duidelijke instructies.

• Wie is / was je instructeur? Rob Hinzen

Zeer leuke en leerzame lessen gehad

• Wie is / was je instructeur? Maurice Pisters

Prima rijschool. Zeer tevreden.

Met heel veel plezier mijn opleiding genoten bij Osseforth. Dit kwam mede door de manier van lesgeven door Ralf en Roger. Praktijkmannen, dat was duidelijk. Ik heb van beide mannen praktijkles ( c-rijbewijs) gehad. Dit was zeker geen belemmering. Hun onderlinge communicatie was goed. Ook zat er een voor mij logische opbouw in de lessen en de communicatie naar mij toe was duidelijk. Kritisch doch rechtvaardig. En dit op een normale toon. Na iedere les een korte evaluatie met verbeterpunten en leermomenten. Maar ook de handelingen die goed gingen werden besproken. Het lessen werd geen sleur. De uren op de weg zijn voorbij gevlogen. Verder ook complimenten aan de planning en de theorie instructeurs. Osseforth is een aanrader!!!

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Goeie rij-instructrice, slecht georganiseerde rijschool

Als klant wil ik niet betrokken raken bij zaken die zich achter de schermen afspelen en zeker niet de dupe van worden. Ik zie dit als een belemmering die heeft plaatsgevonden net voor mijn examen. Ik heb dit als onprofessioneel ervaren. Dit had voorkomen kunnen worden door open en eerlijk te communiceren en niet direct de auto van mijn rij-instructrice bij haar weg te halen. Verder vond ik de facturering onoverzichtelijk. Links in de mail die niet werkten, app die niet ge-updated was en geen duidelijk inzicht hoeveel lessen ik nu gevolgd had en hoeveel er al waren betaald. Onderstaande beoordeling is niet gemaakt op mevrouw Spek, maar puur op de rijschool zelf.

Een hele goede ervaring

Heel erg goed ontvangen en begeleid door het personeel op kantoor/opleiding

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Fijne lessen gehad

Goede begeleiding en duidelijk advies!

• Wie is / was je instructeur? Paul Gussen

Een serieuze en fijne aanpak met een ontspannen sfeer

Zeer goede rijschool. Ik vond de rijlessen vooral heel prettig verlopen. De opbouw in de lessen zorgde ervoor dat ik op tijd was voorbereid voor het rijexamen. Mijn instructeur liet mij steeds meer zelf doen en deze aanpak vond ik erg fijn. Daarnaast was de sfeer in de auto erg goed, waardoor ik mij ontspannen en op mijn gemak voelde tijdens het autorijden. Hierdoor heb ik met veel plezier gereden. Zeker een aanrader dus!

• Wie is / was je instructeur? Joyce Dicks

Een top rijschool!

Enigste wat jammer is dat de vrachtauto C1 rijbewijs vrij klein van formaat is waardoor je niet erg het gevoel hebt dat je een vrachtauto bestuurd. Top rij-instructeur, Rob Vinden! Al en al is het zeker een rijschool die ik zou aanbevelen.

Helemaal top!

Begin januari geslaagd voor mij autorijbewijs! Mijn rij-instructeur is Paul Gussen geweest waar ik heel tevreden over ben. Paul geeft op een goeie manier les, neemt de tijd om de verschillende situaties met je door te nemen om je bewust te maken van je fouten. Hierdoor krijg je goed de kans om daarvan te leren. Daarnaast is het met Paul ook gezellig tijdens de lessen, af en toe lekker kletsen en vooral lachen, dit helpt natuurlijk ook goed tegen bepaalde spanningen die je ervaren kunt en maakt het nemen van rijlessen een zeer aangename ervaring! Paul bedankt!! Verder wil ik natuurlijk ook de ander medewerkers van Osseforth bedanken voor alle hulp, begrip, meedenken en natuurlijk voor de theorieles die ik heb kunne volgen, Bedankt en ga zo door!

• Wie is / was je instructeur? Paul Gussen

Kundig, snel en een warm nest

Ik heb een fijne tijd gehad bij osseforth in Elsloo. Jack, François en Marc waren top instructeurs. Ze nemen de tijd voor je en ze zijn kundig. Lessen inplannen gaat gemakkelijk en het contact is persoonlijk. Het vooraf ingeschatte pakket geeft een goede indicatie over hoeveel lessen je nodig hebt. En natuurlijk heb ik ook heel veel plezier gehad! Bedankt mannen!!

Professionele rijschool.

Geslaagd voor het C rijbewijs. Rob Hinzen gehad als instructeur. Door zijn methode van opbouw in de lessen zorgt hij ervoor dat je op tijd voldoende bent voorbereid voor het examen. Ook zijn rust, kalmte en gezag helpen om goed te leren rijden. Hij is heel duidelijk en weet goed les te geven op een manier die bij jou past. Voor het examen is de vrachtauto door Rob warm gereden zodat bak soepeler schakelt, Top Hostmanship Rob! Nogmaals bedankt voor al jouw inspanningen en prettige lessen.

Seer slecht

Ik Ben opgegaan voor de heftruck examen en in Ben gezakt de meneer die ons uitleg gaf ons uitleg was heel slecht en we Hadden niet genoeg tijd. Toen ik was gezakt zij hij gwn dat we te langzaam waren. Maar wij kunnen niet in een dag meteen alles goed.

• Lesvoertuig N.v.t.
  • Deelgenomen rijopleiding: Logistieke Opleiding
  • Wie is / was je instructeur? Francois Creemers

Slecht

Slechte instructeur geeft amper feedback en leert je het niet duidelijk of fatsoenlijk, verwachten dat je alles in één keer kunt.

• Lesvoertuig N.v.t.
  • Deelgenomen rijopleiding: Logistieke Opleiding
  • Wie is / was je instructeur? Francois Creemers

goed geregeld, leuk team van instructeurs

vanaf dag 1 genieten. duidelijke afspraken en flexibel in planning. met alle instructeurs altijd kunnen lachen, maar vooral veel kunnen leren op een leuke manier.

Super!

Geweldige rijlessen gehad...kwalitatief zeer goed, maar tegelijkertijd heel ontspannen en leuk. Steeds positieve coaching, maar ook uitdagend! Goede klik met instructeur Mark Pinxt. 1e keer geslaagd!

• Wie is / was je instructeur? Mark Pinxt

Niet lang helen , Osseforth opleidingen bellen !

Zowel avb alsook avd motor rijbewijs in een keer behaald door deskundig les geven van Francois (avb) en Jack (avd). vanaf vandaag "vrijdag de 13de december 2019" trotse bezitter van het motor rijbewijs. Door de perfecte planning van het kantoor personeel een heel goed verzorgd les programma rekening houdend met werktijd en lestijd. Helemaal Top !!!

Top instructeurs, top opleiding

Super leuk personeel, heel flexibel in tijden en een uitstekende manier van les geven. Ook met veel examenstress helpen ze je om het in 1x te halen

Een woord super !!!

Heb 11 leerzame lessen gehad en geslaagd Ben zeer tevreden over de Rijksinstituut en heeft mij alles goed uitgelecht en aan geleerd Was top meschien tot in de toekomst voor moter

• Wie is / was je instructeur? Jean Berkmans

Het was een uitdaging voor mij

Ik heb ge4leerd om met een aanhangwagen om te gaan

• Lesvoertuig
  • Flexibiliteit lestijden N.v.t.

Zeer vakkundig en losjes

Hun is een zeer ervaren man die alles goed uitlegt en zeer geduldig is. Ik heb veel van hem kunnen leren en dankzij hem ben ik de eerste keer geslaagd. Met een grapje op z’n tijd weet hij iemand zeer goed aan te leren en diegene het vertrouwen te geven dat die persoon het ook kan. Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen aan andere mensen

• Wie is / was je instructeur? Hub Heffels

gezelige opleiding en goede instructeurs prima

goede instrukteurs goede planning prima motoren en een gezelige sfeer

Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen

6181 MA Elsloo