Ik ben onder tussen over gestapt naar ossenforth en ben bij jozien te recht gekomen. Heel erg leerzamen lessen gehad en daardoor meteen de 1e keer geslaagd voor ttt en praktijk examen. Super bedankt!
Duidelijke lesplanning Altijd op tijd Hele fijne rustige rijinstructeur (Ivo)
Mijn ervaring met Osseforth is een snelle maar correcte en degelijke motoropleiding. Osseforth heeft prettige instructeurs die goede feedback geven en je soms ook net even over de drempel kunnen trekken.
Waren leuke instructeurs, heb alleen veel rijlessen gehad die onnodig waren.
Nette service vanaf kantoor en goede en leerzame lessen in de lesauto. Veel geleerd tijdens de lessen en ondanks Corona toch met een goed gevoel mijn rijbewijs gehaald
De rijlessen van Paul en anderen worden met plezier gegeven. Ik heb mij altijd veilig gevoeld en heb tot in de details advies gekregen. Ondanks corona heb ik met een erg fijn gevoel mijn rijbewijs gehaald!
Zeer bekwame instructeurs (dankjewel Francois Creemers en Jack Michielsen). Streng maar rechtvaardig en dat is ook nodig als je op de motor stapt. Vriendelijk en flexibel kantoor personeel. Kortom: Osseforth Opleidingen is waar voor je geld!
Vandaag heb ik mijn autorijbewijs gehaald. Heel super blij en de rijinstructeur heel aardig en behulpzaam, legt goed en duidelijk uit wat je moet doen , je wordt heel goed getraind zodat je klaar bent voor het examen.
Heb mij aanhanger rijbewijs gehaald Super lessen gehad met Theo ,zeer gezellig leuk geklets ,de 5 uren lessen waren zo voorbij .ook nog een paar handige tips opgestoken van Theo .
De instructeurs doen waar ze goed in zijn. Ik heb me vanaf het begin op mijn gemak gevoeld! Veel geleerd en mag dan met trots zeggen dat kk mij motorrijbewijs behaald heb. Dit was niet gelukt zonder het topteam van Osseforth Elsoo. Nogmaals hartstikke bedankt voor alles. Wil jij je rijbewijs halen? Dan is Osseforth de rijschool voor jou.
Samen met mijn vriendin via Osseforth ons A rijbewijs gehaald. Top instructeurs, top lessen, alles in 1x gehaald dankzij deze mannen ! Zowel Francios als Jack, Super bedankt !
Fijne lessen met een gezellige instructeur die je alles op een goeie en duidelijke manier leert.
Roger brouns Ralph geelen Super bedankt voor de leerzame rijlessen!
Fijne rijschool welke je met een vetrouwd gevoel de weg op laat gaan. Avb op eigen terrein is een grote plus! Lessen Avb door Francois. Lessen Avd door Jack. Ook de communicatie met het kantoor/planning is prima.
30 jaar na het behalen van het B rijbewijs een jeugddroom laten uitkomen. Door Rob en Jos klaar gestoomd voor het examen. Dank je wel voor jullie geduld en heldere uitleg. Toppers!
Rob geeft zijn lessen met humor, een persoonlijke aanpak en is serieus wanneer het nodig is. Een zeer deskundige rij-instructeur waar ik met veel plezier gelest heb, gelukkig met succesvolle afloop. Nogmaals dankjewel!
Goede inhoudelijke lessen, meerdere locaties en alle rijbewijzen zijn hier te halen.
Kort maar krachtig dagje gehad met Theo. Beviel heel erg goed. Leuke en ook leerzame gesprekken over zowel het rijden als interesses.
De rijinstructeur maakt de rijlessen zowel leerzaam als leuk. De gegeven instructies en uitleg waren duidelijk. De feedback die ik kreeg was super. En daarnaast was het ook nog gezellig.
Zeer prettige instructeurs. (Jack + François) Doen er alles aan om je te laten slagen. Ook zijn ze persoonlijk leuk in de omgang, dit bevorderd de rijlessen zeker positief!
Goede lessen gehad, en 2de keer geslaagd ondanks dat we maar paar lessen hadden.
Ik heb vandaag mij A rijbewijs gehaalt.Top Team.
Heel prettig om met deze mensen te mogen werken. Francois op het terrein en Jack op de weg. Beide toppers, enorm kundig en heel gemakkelijk in de omgang.
Alles perfect geregeld, klantvriendelijk en goede instructie!
Jos, bedankt voor de fijne rijlessen. Het examen ging top! Groet Erik
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen