Beste rijschool voor rijbewijs A

Vrienden die eerder hun motorrijbewijs elders hadden gehaald raadden me aan om naar Osseforth te gaan vanwege het oefenterrein op eigen locatie. Heel blij dat ik dat advies heb opgevolgd! De instructeurs zijn stuk voor stuk bevlogen vakmensen met geduld die op een prettige, leuke manier lesgeven. Weten hoe ze constructieve, eerlijke feedback moeten geven, en zijn daarnaast gewoon leuke persoonlijkheden. Ook een dikke dankjewel aan de planners. Instructeurs en planners doen er echt alles aan om je tegemoet te komen in beschikbaarheid zodat je je rijbewijs kunt halen. Verder echt leuk aan Osseforth: de groep voor oud-leerlingen. Zeker fijn voor als je niet direct mensen in je omgeving hebt met wie je een ritje kunt maken.

Super rijschool!

Vanmorgen heb ik mijn rijbewijs B gehaald! Begeleiding door instructeur Ali was super. Eenvoudig beginnen en dan steeds een stapje moeilijker, niet te snel, niet te langzaam: er wordt maatwerk geleverd rekening houdend met de capaciteiten van de leerling. Ali heeft geduld als dat nodig is en we konden lekker door als ik daar klaar voor was. Hierdoor heb ik vanmorgen bij m’n eerste examen meteen mijn rijbewijs gehaald! De lesauto was trouwens ook heel fijn om in te rijden.

Super !

Ik vind het is prima rijschool. Ik bedank voor de fijne rijlessen. Het examen ging top.

• Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger

Top!

Vandaag bij Osseforth mijn rijbewijs B gehaald!! Aangezien ik mezelf zie als een wisselvallige leerling (ene keer reed ik best aardig, andere keer was het drama) heb ik wat meer lessen nodig gehad om mijn rijbewijs te kunnen halen. Maar dat was niet voor niks! Ik ging niet op examen voordat mijn instructeur het idee had dat ik er klaar voor was en dat was achteraf echt een goede keuze. Mijn ervaring met Osseforth is echt prima. Service was prima, er werd voldoende rekening gehouden met mijn mogelijkheden en wanneer mijn vaste instructeur geen mogelijkheden had werd er gekeken voor een andere instructeur die mijn leerlijn kende en daarop kon inspelen. Mijn instructeur (Paul) heb ik leren kennen als een heel gedreven en zeer deskundige instructeur die zichzelf ook voortdurend wil blijven ontwikkelen. Hij beschikt over een engelengeduld (geloof me ik heb hem daarmee op de proef gesteld), een goede dosis humor, empathie en goede didactische vaardigheden. Paul is iemand die echt kijkt naar wat voor leerling er naast hem zit en wat diegene nodig heeft om zich het rijden eigen te maken. Hij legt de lat best hoog, maar hier word je naar mijn idee alleen maar een betere bestuurder van en hij beschikt over een breed handelingsrepertoire waarmee hij goed kan inspelen op verschillende soorten leervragen. Al met al zeer tevreden en ik beveel deze rijschool dan ook aan als je veilig en verantwoord de weg op wil!

Gewoon top

Bedankt Rob Hinzen voor de goede begeleiding

• Lesvoertuig
  • Flexibiliteit lestijden N.v.t.

Helemaal top!

Rijbewijs C gehaald door osseforth! Goede en leerzame lessen gehad. Als je het mij vraagt de plek om je rijbewijs te halen.

• Wie is / was je instructeur? Rob Hinzen

Zeer aangename en leerzame ervaring

Meer dan tevreden over de kwaliteit van de opleiding en hun personeel. Mijn grootste dank gaat uit naar Roger Brouns voor zijn strenge maar correcte manier van opleiden. Daarnaast ook een bedankje naar Ralph,Rene en Pierre voor hun invalbeurten en natuurlijk naar Fabienne voor het inplannen en het contact omtrent de lessen en dergelijke.

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Een buitengewone ervaring met uitstekende instructeurs

Ik had vanaf het begin al een goed gevoel bij osseforth. Zeer vriendelijk personeel en uitstekende instructeurs. Paul en Arno waren beide zeer geduldig en gaven mij geweldige lessen om mij voor te bereiden op mijn examen. Bij deze wil ik hun dan ook bedanken.

• Wie is / was je instructeur? Paul Gussen

Goede rijschool met zeer goede begeleiding

Vanaf het begin voelde ik me prettig en veilig in de auto bij instructeur Paul. Het waren goed opgebouwde lessen waarin telkens verschillende aspecten werden geoefend. Osseforth laat je pas op examen gaan als ze zeker zijn dat jij het gaat halen. Dit geeft jezelf ook vertrouwen dat je er klaar voor bent. Heel fijne rijschool. Zeker een aanrader!

Super rijschool!

Mijn ervaring met Osseforth is uitstekend, positieve en vakbekwaam. Osseforth heeft goede instructeurs die goede feedback geven en zeer vakbekwaam zijn. Aan alle instructeurs van Osseforth bedankt en Jack in het bijzonder want van hem heb ik het meeste les gehad. In één woord super.

• Wie is / was je instructeur? Jack Michielsen

Prive moeilijk maar toch gehaald

dit zal ik uitleggen, prive had ik het moeilijk, maar mede dankzij mijn instructeurs, Jos en Rob heb ik het mede gehaald Ze verstaan hun vak, maar zijn ook gelukkig menselijk en hadden begrip voor mijn persoonlijke situatie. M.a.w. dank jullie wel ( Jos en Rob ) voor het enthousiasme, het begrip,de goede rijlessen, en me op een positieve manier op mijn donder geven dat ik het rijbewijs zal halen..dank jullie wel

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Het was een geweldige en mooie tijd geweest met meneer Ali.

Ik ben Nicholas Pethuru, een van de toekomstige katholieke priesters in Limburg. Ik had afgelop jaar rijlessen gehad met meneer Ali. Hij was een goede en intelligente instructeur. Hij weet hoe hij met de buitenlandse leerlingen moet omgaan en rijlessen geven. Hij heeft mij vaak hoop en steun gegeven bij de rijlessen om de rijbewijs te halen. Nu ben ik echt blij dat ik de rijbewijs kon halen. Hij had mij goed geholpen. Ik vond het leuk dat hij af en toe bad tot God (tijdens de rijlessen en ook voor mijn rijexamen). Dank u wel meneer Ali en Osseforth.

• Wie is / was je instructeur? Ali Al Hassouni

Een hele geweldige rijschool!!! Zeker een aanrader.

Mijn ervaring met osseforth in een woord geweldig. Heb vandaag mijn rijbewijs eindelijk mogen halen. Heb het ook vooral te danken aan mijn instructeur Ali Al Hassouni. Geweldige intructeur met veel geduld en altijd positief gebleven ook al voelde ik het zelf niet zo. Dankzij zijn inzet en leermethodes kwam ik er gelukkig nu waar ik nu ben. Super bedankt voor de leuke lessen en jullie inzet. En zeker een echte aanrader als rijschool. Super bedankt Osseforth, en Ali Al Hassouni. Mvgr alisa suljic

Fijne lessen

Leuke, leerzame en fijne lessen.

• Wie is / was je instructeur? Paul Gussen

Leuke en goede lessen! Fijne organisatie!

• Wie is / was je instructeur? Jack Michielsen

Paar uurtjes les gehad met de goeie instructies meteen in 1 keer geslaagd.

• Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger
  • Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

Goed maar ruimte voor verbetering.

Je krijgt altijd les met 2 of 3 dus geen 1 op 1 les, ook verschillende leraren en dan krijg je verschillende opvattingen. Ik ben de eerste keer geslaagd voor alles dus ik weet niet of mijn kritiek juist is maar ik heb het zo ervaren.

Goede rijlessen.

Ik heb goed leren autorijden. Ook op een fijne en veilige manier.

• Wie is / was je instructeur? Erik de Wit

met af en toe een stevig gesprek geslaagd

Mijn instructeur heeft me op sommige momenten met stevig bedoelde woorden op het pad gebracht waar ik nu aanbeland ben, met rijbewijs C. Ik had dat persoonlijk nodig en hij heeft dat aangevoeld en er naar gehandeld

• Lesvoertuig
  • Flexibiliteit lestijden N.v.t.
  • Wie is / was je instructeur? Rob Hinzen

met veel plezier van de opleiding genoten

Mijn instructeur Jos nam alle tijd om je op een leuke manier voor te bereiden en te slagen voor C1 dank je wel MVG Kegam Kucukbezirgan,

• Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

De rijinstructeur die ik kreeg (eric) was een super leraar dus ik ben zeer tevreden

• Wie is / was je instructeur? Erik de Wit

Absoluut geweldig

Misschien is het mijn enthousiasme dat ik net geslaagd ben maar wat een rijschool. Het oogt groot maar het voelt als een klein familie bedrijf. Toewijding, ervaring en gezelligheid zijn een paar punten wat de rijopleiding een succes maakt. Roger en de rest van het team, bedankt.

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Super rijschool

Altijd hele leuke en leerzame lessen gehad bij Paul! Ik werd ook goed voorbereid voor het examen en deze ook in een keer gehaald. Een hele fijne rijschool!

• Wie is / was je instructeur? Paul Gussen

Heel tevreden, maar jammer dat er zo vaak van instructeur wordt gewisseld

Door de goede begeleiding van mijn rij instructeur ben ik in een keer geslaagd. Ik ben over het algemeen heel tevreden met Osseforth. Een nadeel vind ik wel dat ik 4 instructeurs heb gehad waardoor er vaak weken tussen zaten zonder rijlessen en ik extra rijlessen nodig had. Er werd ook niet duidelijk gecommuniceerd waarom ik een andere instructeur kreeg.

• Wie is / was je instructeur? Ivo Schrage

Ik heb een gezellige en vooral leerzame periode gehad. Het personeel van osseforth bestaat uit echte professionals die weten hoe ze les moeten geven en ook hoe ze duidelijk moeten communiceren. Kortom: osseforth is een echte aanrader

Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen

6181 MA Elsloo