Duidelijke uitleg, goede aanwijzingen en tips.
Super gezellig les gehad en toch veel mogen leren ! Dus memsen als jullie je rijbewijs willen halen ga dat doen bij Osseforth. Groetjes Sandy
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren, ondanks mijn oudere leeftijd en het lesparcours met hindernissen ( ivm corona). Instructeurs waren duidelijk en geduldig. Lessen werden op tijd gegeven.
Na een testdag is bepaald dat ik mijn BE aanhanger rijbewijs binnen 1 dag kon gaan halen. Bij rijinstructeur Theo is dit ook daadwerkelijk gelukt. Theo is een prettige persoonlijkheid die je op een fijne manier zaken overbrengt en leert. Hij zorgt voor rust op een juiste manier zodat je wordt klaargestoomd voor het examen. Er was leuk contact en heb op deze manier binnen 1 dag met een fijn gevoel mijn BE rijbewijs gehaald. Al mijn rijbewijzen heb ik bij Osseforth gehaald en raad deze professionele rijschool aan iedereen aan
Mijn dank gaat uit aan de motorinstructeurs Jack, François en Marc! Door jullie op en top instructies en hulp heb ik mijn examens in 1 keer weten te halen! Kan jullie ten zeerste aanraden bij iedereen! Ieder van jullie kijkt nèt iets anders, waardoor je een bredere kijk krijgt van het motorrijden.
Ossenforth goede ervaring aan. 2de rijbwijs aldaar behaald.....na c1,.nu c1e Rob de instructeur was net zo gemoedelijk als Jos. Rob als zeer vakbekwaam ervaren tijdens de c1e lessen. Ik voelde me meteen op mijn gemaak. Ook de administratien door Katja verliep.weer soepel en vlot. Ook dank haar!
Vandaag me rijbewijs behaald 14-04-2021, door de corona 3 maanden niet kunnen lessen. Hier werd super mee omgegaan bij Osseforth. En toch door goede instructies geslaagd vandaag. Super blij en trots. Bedankt team motorinstructeurs osseforth
Ondanks corona heeft de opleiding langer geduurd als verwacht. Dit is overmacht, niet toe te schrijven aan Osseforth Opleidingen. Hierover werd tijdig geinformeerd, nieuwe afspraken etc in overleg gepland. Tijdens de lessen was het heerlijk ongecompliceerd rijden en leren, geen dwang of hierarchie. Goed contact met instructeurs, blijkt dat mensen vaak veel met elkaar gemeen hebben zolang je maar met elkaar in contact treedt. Theo..Bedankt. Volgende keer zal ik voor dezelfde opleider kiezen.
Mijn aanhanger rijbewijs in dagcursus gedaan: prima instructie en goede tips gekregen. Bedankt Jos!
Een fijne rijschool die veel flexibiliteit bied qua instructeurs, lesuren en betalingen. Communicatie met het kantoor verliep altijd soepel en de leraren weten hoe ze met leerlingen om moeten gaan en hoe ze informatie moeten overbrengen. Ik raad deze school dan ook zeker aan voor iemand die wat meer vastigheid zoekt in zijn/haar rijschool!
Zeer fijne rijschool, zowel de instructeur als het kantoor geven goeie service. Bij problemen werd dit zowel direct opgelost en de rijlessen altijd als goed en gezellig ervaren !
Ik vind het een hele goede leerschool. Net en goed personeel op kantoor en ik heb een hele goede instructeur gehad (Roger Brouns) die mij super heeft begeleid. Ook had ik een hele mooie jonge lesvrachtauto met alles erop en eraan naar mijn ervaring krijgt osseforth zeker een dikke 10!
Ik ben vandaag, 30 Maart 2021, de eerste keer geslaagd voor mijn C-rijbewijs bij rijschool Osseforth. Een super rijschool. Erg goede begeleiding, vriendelijke mensen en de instructeur was gewoon super. Roger Brouns is een echte aanrader als instructeur.
Ik ben geslaagd voor mijn c rijbewijs. Na veel strubbelingen in het begin heeft Rob me alles afgeleerd wat ik verkeerd deed en aangeleerd hoe het wel moest. We hebben mooie, leuke en leerzame tochten gemaakt door heel Zuid-Limburg. Rob bedankt voor deze leerzame tijd!
Super leuke en leerzame lessen.! Super tevreden erover.
Dinsdag 23 maart j.l. heb ik mijn rijbewijs C behaald. Na een intensieve training bij Osseforth en een onderbreking vanwege Corona ging ik met goede moed op examen. Na ruim een uur onderweg reed ik weer met een tevreden gevoel het terrein van Osseforth op. De examinator bevestigde mijn gevoel waarmee het rijbewijs een feit was. Mijn dank gaat uit naar Roger Brouns, mijn instructeur. Zijn deskundigheid, betrokkenheid en vooral geduld met mij hebben gemaakt dat ik slaagde voor het examen. Roger wist exact de "pijnpunten" te herkennen en heeft de laatste lessen met nadruk samen met mij hierop getraind. Roger, nogmaals dank, we hebben toch heel wat uurtjes samen doorgebracht in de cabine, jouw directe manier van communiceren, vaak met beeldspraak, maken jou een topper als instructeur
Goede rijlessen met opbouwende kritiek. Vriendelijke instructeurs die je naar een niveau tillen waarmee je het examen ruim kunt halen!
Altijd fijn mee samengewerkt en ook een super fijne instructrice gehad. Vandaag dan ook geslaagd.
Top, super instructeurs echt een aanrader
Het hele proces is prima verlopen, ondanks covid onderbreking snelle en goede communicatie (Katja), de lessen (Rob) vond ik erg goed, relaxed en scherp/gefocust op de juiste momenten.
Bij rob kan je rustig en op je eigen tempo je lessen volgen , vragen kunnen altijd gesteld worden en een praatje tussen door kan ook altijd. Bedankt rob voor de gezellige en leerzame lessen!
Leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad van Rob!
Fijne rijschool met leuke en goede instructeurs. Veel geleerd en leuke lessen gehad. Een echte aanrader!
mijn instructeur Ali is een fijne rustige man. tijdens de rijlessen is het fijn vertellen over voetbal, dekids en het werk e.d. dingen. (muziek luisteren zou natuurlijk ook mogen) Ali kan verkeersituaties goed uitleggen met zijn klappertje met whiteboard marker en hoe hier dan op in te spelen in het verkeer. Je merkt aan alles dat Ali met volle passie zijn leerlingen opleidt. Hij is ontzettend betrokken bij zijn leerlingen, je bent geen nummertje. Ook bij het slagen van het examen merk je hoe blij hij voor je is en met je meeleeft. Osseforth mag trots zijn om iemand als ALI in het team te hebben!
Ik vind Osseforth een hele fijne rijschool. Goede begeleiding gehad en fijne lessen. Prijs-kwaliteitverhouding is in orde.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo