Yes! In een keer geslaagd voor het C1 rijbewijs. Mede dankzij de professionele begeleiding van instructeur Rob Hinzen. Rob heeft me in een korte periode op een professionele maar ook ontspannen manier enorm veel geleerd. Het was het 2 wekelijkse ritje van Venlo naar Heerlen zeker waard! Aanrader!
Altijd met veel plezier deelgenomen aan de lessen!
Ben bij Osseforth Elsloo geweest voor mijn motor rijbewijs. Hele leuke lessen en fantastische instructeurs!
Na 1,5 jaar rijden met een enkelasser als zzper zijnde de noodzakelijke stap genomen om voor het aanhangerrijbewijs te gaan. Aanhanger was namelijk besteld, nu nog even dat verplichte nummertje en klaar. Rijden met een aanhanger dat deed ik al 20 jaar dus dat doe ik wel even. Helaas pindakaas bleek toch dat in het rijden van de afgelopen 20 jaar toch een bepaalde drang tot snelheid inzat, wat er eerst even door de instructeur eruit gehamert moest worden. Bijzondere verichten dat was namelijk het probleem niet. Na 5 lessen steeds met de neus op de feite geduwd te worden, flink wat zenuwen en 7 dagen om er over na te denken kwam dan eindelijk, de rust en het gewenste resultaat boven drijven. In 1 keer geslaagd!! Arno bedankt voor het blijven hameren.
gezellige zweer. goed en duidelijk les geven. berijd extra aandacht te geven als dat nodig is. geweldig.
Leuke en duidelijke lessen. De begeleiding van de insructeurs is erg fijn en persoonlijk! Al met al een echte aanrader om je motorrijbewijs te halen!
Ik heb ongeveer 2,5 jaar mogen rijlessen met Paul Gussen. Het ging allemaal niet zo vlekkeloos en als ik dan zie hoe een Paul hiermee omgaat, dan zeg ik petje af hoor! Paul is een sociale, leuk, aardige en nette man. Met Paul kun je lachen, serieuze gesprekken voeren en dat is oprecht wel fijn! Paul geeft duidelijk aan wat hij verwacht van je tijdens de rijles. Dat mijn tijd er opzit bij Osseforth heb ik meer en deels te danken aan Paul zijn geweldige ondersteuning. Ik ben Paul hartstikke dankbaar. Paul is een aanwinst voor Osseforth! Bedankt voor alles!
Instructeur deed goed zijn best. Door zijn aanwijzingen ben ik geslaagd.
Van Jos en Rob in Heerlen een perfecte opleiding gehad tot vrachtwagenchauffeur. vanaf de eerste dag een goede klik. De lessen waren dan ook zo om en telkens met het gevoel naar huis dat ik ook echt wat geleerd had.
Top ervaring voor Rijbewijs B. In 1 keer alles gehaald. Ivo schrage in elsloo. Fijne manier van les geven!
Recent mijn BE rijbewijs gehaald. Super georganiseerd, strakke planning en de auto (busje) en aanhanger in een goede en nette staat. Theo, de instructeur wil ik in het bijzonder bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Tot de volgende keer!
Osseforth was mijn tweede rijschool. Ik werk in de binnenvaart dus ik had een grotere rijschool nodig met meer personeel (systeemvaart, 14 dagen). En toen kwam ik terecht bij Osseforth. De omgang was soepel, planningen konden gemakkelijk en duidelijk worden gemaakt in overleg met de rij-instructeur. Duidelijk les plan, practisch toegepast. Ik heb gereden met Maurice Pisters, die ik aanbeveel voor leerlingen met een rugzak.
Nadat ik in juli 2021 van mijn zoon een proefles bij Ossefort als verjaardagscadeau heb ontvangen, ben ik op 62 jarige leeftijd meteen geslaagd voor het Motor A examen. Mede dankzij de professionele en gedreven instructeurs Francois, Marc en Viona heb ik genoten van de lessen, zowel op het eigen oefenterrein als op de weg. De instructeurs leggen de lat hoog en met hun opbouwende feedback zorgen zij ervoor dat je met vertrouwen het examen ingaat. Een TOP RIJSCHOOL die ik zeker kan aanbevelen.
Ik heb mijn opleiding tot Motor A als zeer positief ervaren. Goede instructeurs met veel geduld. Ik kon mijn laatste rijles voor het examen niet doen. Toen belde de instructeur in de avond toch nog met een oplossing voor de volgende dag. Ik ben gewoon erg tevreden en zal Osseforth zeker aanraden bij anderen. Ik heb voor het AVB gedeelte 1 vaste instructeur gehad en voor het AVD gedeelte meerdere ( Marc, Jack en Viona). Alle drie toppers.
Vandaag geslaagd voor C1 ( camper ) rijbewijs. Na proefles keurig voorbereid op examen en dus geslaagd. Ben zeer tevreden.
Enorm fijne tijd bij Osseforth gehad. Ondanks alle corona-gedoe waren de lessen altijd goed en helder geregeld. Ik had les in Maastricht, wat betekent dat ik Jozien als instructrice had. Wat een topper is zij! Ik heb altijd zin gehad in de lessen en Jozien is erg duidelijk, maar ook erg gezellig. (En soms een beetje streng wanner het moet, maar dat is helemaal oké :) Het is erg makkelijk om aan te geven wanneer je beschikbaar bent en hoe de opbouw van de rijlessen eruit zien, alles gebeurt namelijk via Whatsapp. Kortom, dikke aanrader!!
Les gehad van twee goede en ervaren instructeurs. Flexibele organisatie waar in overleg veel mogelijk is.
Dank aan Mark voor de uitstekende uitleg en begeleiding, maar ook het meedenken qua planning. Alles in één keer gehaald, waarvoor dank! Zeker een aanrader, ook door het eigen oefenterrein, waar dan ook het CBR AVB examen wordt gedaan.
Goede leraren , goede motoren. Veel geleerd , leraren nemen rustig de tijd met je. Vandaag in 1 keer geslaagd , echt super
Mijn ervaringen waren goed
Prettige rijlessen en goed resultaat
super lessen gehad van joyce :) dankzij joyce heb ik plezier gekregen in het rijden! de lessen waren gezellig en ik voelde mij altijd op mijn gemak met haar naast me in de auto! ik had geen betere rij instructeur kunnen wensen! door haar leerzame lessen ben ik zelfs in een keer geslaagd!
Alle lessen waren erg gezellig en leerzaam, veel geleerd in een korte tijd. Daarnaast werden mijn overgebleven lessen van mijn pakket terug gestort. Zeker een aanrader als je het rijbewijs wilt gaan halen in 1 keer!
Rijbewijs behaald, maar zou niet meer voor Osseforth kiezen. Lessen duren gemiddeld 10-15 minuten te kort 95% van de tijd, 2x ingepland op een dag waarvan ik had doorgegeven dat ik niet kon, AVB lessen met 3 tegelijk, waardoor je de helft van de tijd aan het wachten bent op anderen, 5 verschillende instructeurs in plaats van één vaste en motoren niet helemaal technisch in orde. Meeste instructeurs zijn wel zeer aardig.
Ik heb heel fijn begeleiding gekregen van Ali. Hij geeft veel praktische tips tijdens de les.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo