Mijn ervaring met ossforth is absoluut zeer positief. Erg gemotiveerd, enthousiaste en vriendelijke instructeurs, die ekle les met evenveel liefde geven. Ze denken goed met je mee qua lessen, planningen en geven handige tips. Tijdens het rijden, zijn ze rustig en vriendelijk. Flexibel qua lestijden en heldere communicatie over facturen, lestijden en ik kreeg zelfs een smsje op de dag van mijn examen met een herinnering en gelukswensen. Het is ook fijn dat je verschillende instructeurs krijgt, modat ze allemaal op andere zaken letten, waardoor je uitgebreide tips krijgt. al met al echt super tevreden!
Mijn ervaring met osseforth is zeer positief. Rijlessen waren van te voren duidelijk ingepland en verder geen problemen. Les wordt goed gegeven.
Zie weblog
Mike van megen is een super instructeur !!!!
Hele fijne rijschool. Zat meteen goed van de start, goed leren autorijden en prettige begeleiding bij het behalen van zowel de theorie als de praktijk. In de auto hing altijd een gezellig en geruststellende sfeer terwijl het leren voorop bleef staan. Vragen stellen kon en mocht altijd - geen vraag was te stom, ook al na 40 u rijden. Ik zou verkeersschool Osseforth aan iedereen aanraden voor hun rijopleiding. Hartelijk dank.
Door verkeersschool osseforth heb ik mijn motorrijbewijs op een fijne manier behaald, randzaken werden goed geregeld. Planning was altijd goed in orde. De lessen worden op kwalitatief hoog niveau gegeven, instructeurs zijn zeer competent. Peter en Marcel & de rest van het team, bedankt!!! Floor Houben
super
Ik ben de eerste keer voor mijn rij examen geslaagd, dus ben erg tevreden over Osseforth. Ik was er zelf via de studievereniging Santé bij gekomen, en kreeg hierdoor ook nog wat korting op een aantal lessen. Je kan je lessen echt ideaal inplannen naast je studie en kan er helemaal zelf voor kiezen hoeveel lessen je per week doet. Ik vond dit wel een groot voordeel aangezien ik bijvoorbeeld in een tentamenweek niet veel tijd voor rijlessen had. Ook vond ik het zelf wel leuk dat, omdat ik hier op kamers zit, ik Maastricht (en omgeving) zo ook meteen een beetje leerde kennen.
In één keer m\'n rijbewijs gehaald, mede mogelijk gemaakt door Osseforth!
Theo was de beste instructeur van jullie rijschool en heb dus ook mijn rijbewijs aan hem te danken. Bedankt Theo!
ik heb geluk dat ik bij de rijschool Osseforth mijn rijles gedan ,de instructuur was geduld en altijd goede advies gegeven...super!!!dank u wel!!
Ik heb mijn hele rijopleiding als zeer prettig ervaren. Ik werd goed ondersteund en zal als ik nogmaals een rijopleiding volg zeker terugkeren naar Verkeersschool Osseforth.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo