alles prima in orde
Mijn ervaring is zeer goed, vond de begeleiding en ondersteuning heel prettig en de lessen waren zeer duidelijk waardoor je steeds weer vooruit ging, de mentaliteit bij jullie is heel fijn.
Ik heb mijn rijbewijs behaalt waar ik heel erg dankbaar voor ben voor Peter. Een leuke ervaring. Voor motorij les is Peter Errens echte aanrader. Bedankt Peter en natuurlijk Osseforth rij school!
Goede ervaring, alleen vaker te veel cursisten tegelijk met AVB(4personen). Dit gaat ten kosten van de doorstroming met de oefeningen, en persoonlijke aandacht.
De rijlessen zijn goed en deskundig verlopen. Onze zoon is de 1ste keer geslaagd na 52.5 les (12.5 les boven het pakket). Alleen de factuur van de laatste 12.5 les,is naar ons verzonden met een begeleidende mail die zeer dreigend overkwam, dat we zeer zeker op tijd moeten betalen anders mocht onze zoon niet op examen. Dit vonden we zeer storend, daar we het hele pakket al betaald hadden na 11 rijlessen. Dit is voor ons ook de reden dat we Osseforth niet aanbevelen bij anderen.
Alles OK.
excelent auto instructor (Berndt),very nice staf over phone (Fabienne) and overall very helpfull and professional! short deadlines (sometimes one day to another) for paying the bills with a sms reminder which I did not like.
Theoriegedeelte door deskundige en goede leraren gegeven. Praktijk lessen laden/lossen en besloten terrein op een goede manier gehad van Mike en Hub. Lesgedeelte voor C beviel een stuk minder, vooral door de manier van lesgeven van Dhr Joosten waar ik duidelijk geen \'klik\' mee had. Praktijkgedeelte CE beviel wel zeer goed. Hub geeft op een prettige manier les en er was hier duidelijk wel een klik. Dit gedeelte heb ik als zeer prettig ervaren.
Het cijfer 10 geef ik zelden, maar van de eerste kennismaking tot het behalen van het rijbewijs klopte de aanpak en begeleiding. Iedere medewerker legt er een persoonlijke aanpak in die bij je past en luistert, om ook vervolgens waar vragen zijn eerlijk te antwoorden en te adviseren. Je proeft het gezamenlijke doel om te slagen. Ik kan dan ook alleen maar door het cijfer 10 de juiste beloning uitspreken en laten zien!
een hele fijne rijschool alles wordt duidelijk uitgelegt en de instructeurs zijn stuk voor stuk zeer profesioneel en sociaal. ik heb alle instructeurs voor de motor gehad niet alleen laurent dus.
Prettige en fijne rijlessen gehad. Deskundig in manier van lesgeven en lessen aanbieden. Alle examens in een keer gehaald, dat zegt ook wel iets over de kwaliteit van Motorpoint A2! Les gehad van Marcel, Laurens, Simone en Peter. Allem deskundig en prettig in lesgeven. Iedereen bedankt!
Osseforth heeft bij mij een zeer professionele indruk gemaakt. Complimenten voor de communicatie met als hoopgtepunt het SMS bericht voor mijn examen. Gr. Jurgen
Ik ben erg tevreden geweest met deze rijschool en ze zullen me zeker terug zien zodra ik voor mijn autootje ga haha.
Twee instructeurs, Marcel en Peter, beiden zeer deskundige en rustige instructeurs!
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo