Goede rijschool met prima instructeurs, waarbij hun ervaring ten goede komt aan de cursist(en).
Goede Instructeurs die weten waar ze over praten, dit komt de cursist alleen maar ten goede.
goed en vriendelijke instructeurs en in een keer geslaagd echt een aanrader
heel erg goed
Hele prettige ervaringen! De instructrice was altijd ruimschoots op tijd en als er iets verschoven werd, werden de leerlingen tijdig geïnformeerd! Super service!
Ronduit goed
ervaringen heel goed, deskundig, gedreven, en erg vakbekwmaam.
Geachte lezer, Mjn ervaringen zijn zeer positief.Alles wordt snel en vakkundig geregeld.Zeer vriendelijk personeel,en zeer competente rijinstructeur. M.vr.gr. Hen Hoefnagels
Ik ben meer dan tevreden. Ik zal nog bij jullie bijles nemen voor het \'echte\' bochtenwerk op de motor, zodra de temperatuur het toelaat.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo