super op na het volgende rijbewijs
Via vakantieveiling enkele lessen en examen afgenomen en de eerste keer geslaagd.
Zie ingediende klacht, behoeft weinig toelichting. De reactie daarop was ook om te huilen. Daarna uiteindelijk wel alle complimenten voor de nieuwe instructrice Simone, zo kan het dus ook! De beoordeling is dan ook uitdrukkelijk niet over haar!, dat zouden alleen tienen zijn!
prima, wel een beetje duur, de pakketten kloppen niet. Ze zijn duurder dan gewoon los. Een gratis herexamen is nutteloos en geeft alleen maar een slecht beeld voor een goedpresterende rijschool. Bernd was zeer goed. Neemt wel liever zekere voor onzekere wat betreft aantal lessen, daardoor soms een beetje onnodig.
Ik ben zeer tevreden over rijschool Osseforth ! Iedereen is er altijd even vriendelijk, en informeren ook of je vorderingen maakt met de rijles. Het was een pittige opleiding(maar dat wist ik vooraf) , maar met de vakbekwaamheid van Hub en Mike ( en vooral het geduld :)) heb ik alles in 1 keer gehaald ! Ook een pluimpje voor de dames van kantoor, altijd de lestijden netjes per mail ontvangen, en altijd erg vriendelijk. Dankjewel medewerkers rijschool Osseforth, zal jullie zeer zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Yvonne Buck.
Zeer correct in afhandeling en altijd meedenkend. Ben zeer tevreden.
Goede, proffessionele, duidelijke en deskundige begeleiding. Als ik dit van te voren had geweten was ik meteen bij Osseforth gestart.
eerste keer geslaagd,.
Gewisseld van instructeur en toen ging het beter.Hier was een betere \"klik\" De laatste instructeur vullen we onderaan bij de enquete in. De 6 bij deskundigheid is lager omdat pas na de wisseling van instructeur de aangeboden dienst goed werd ontvangen.Dat is onze mening en dat hoeft niet bij iedere klant het zelfde te zijn.(maw wat voor de ene werkt hoeft voor de ander niet te werken) De reden waarom we dit bedrijf niet aanbevelen zijn de hoge (totaal)kosten en er zit in deze regio nogal veel verschil tussen de prijzen van een rijles. En dan zitten jullie aan de hoge kant.
Ik heb zowel van Simone als van Peter les gehad. De lessen zijn heel erg goed bevallen. Erg prettige sfeer, deskundigheid en flexibiliteit.
Leerzaam, behulpzaam en vriendelijk. Bedankt!
Ben zeer tevreden vanaf dag 1 en het personeel en instructeurs zijn zeer behulpzaam Bij deze wil het hele bedrijf hartelijk danken voor de goede samenwerking Gr herman lutjens
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo