dik tevreden. duidelijke instructeur.
In een prettige sfeer mijn rijlessen gevolgd. Ik heb Hub en Mike als instructeur gehad. Hier ben ik dik tevreden over. Beiden hebben mij op een rustige manier en deskundig begeleid. Bij deze mijn dank hiervoor. Wat betreft de administratie en de planning was alles goed geregeld. Gewoon top. Op naar de volgende rijbewijzen C-E en D. Ik verheug me al erop.
Heldere, overzichtelijke manier van lesgeven. En als het een keer niet meezit (zakken voor een cbr examen) dan zorgen zij dat je de draad weer zsm kunt oppakken. Goede instructeurs die hun kennis kunnen en willen overbrengen. Ik heb les gehad van Peter Schoutissen, Simone Schirmacher, en Sander Hartmans. Het is mede dankzij deze 3 mensen te danken dat ik mijn motorrijbewijs heb behaald. Zet hen extra in het zonnetje. Ook een bedankje voor Celine van de planning. Zij zorgde ervoor dat alles administratief goed verliep tijdens mijn opleiding.
Een prima inschatting gemaakt tav mijn vaardigheden en daarop een les pakket aanbieding gekregen. Zelf twijfelde ik aan de haalbaarheid, maar het klopte precies. Geen les teveel of te weinig gekregen en in 1 keer geslaagd voor alle onderdelen. Top.... een prima bedrijf met geweldig personeel, Dank jullie wel.
Goede ervaring met goede begeleiding en duidelijkheid door informeren via mail. Erg attent vond ik het sms bericht dat je een dag van te voren succes wenst met het examen!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Professioneel. Het is erg prettig dat ze een eigen oefenterrein hebben.
Goede rijschool die fatsoenlijke afspraken maken en die mensen in dienst hebben die hun werk fatsoenlijk doen.
Heb voor mijn opleiding twee instructeurs gehad, Mike en Jod.
prima ervaring opgedaan. In het begin veel verschillende instructeurs ondervonden, maar allen zeer deskundig. Veel verschillende motoren gereden, waarbij iedereen wel een voorkeur in de de motor zal hebben qua afstelling. DE planning van lestijden is zeer uitgebreid en die leuke app maakt het handig dat je je les niet vergeet.
Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen
6181 MA Elsloo