Heeft een totaal van 2.870 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment99%
Veel feedback benadrukt duidelijke instructie en professionele begeleiding. Leerlingen noemen de betrokken en vriendelijke staf als een groot pluspunt. Flexibiliteit in planning en heldere lespakketten worden vaak genoemd als sterke punten. De ervaringen worden samengevat als praktisch, ondersteunend en resultaatgericht.
Sterke punten
Uitstekende begeleiding en deskundige instructeurs
Duidelijke uitleg en veel vertrouwen tijdens het rijden
Flexibele planning en vriendelijke, betrokken medewerkers
Gebaseerd op 15 reviews
Professionele rijschool
Afgelopen 6 weken tezamen met Rob en Jos waren vooral heel leerzaam maar ook leuk en gezellig. Twee deskundige instructeurs die optimale voertuigbeheersing en veiligheid niet uit het oog verliezen. Wat heeft geresulteerd dat ik rijbewijs C en CE beide in één keer heb behaald. Rob en Jos nogmaals dank.
17 September 2026
Brian
Landgraaf
Fijne rijschool met goede begeleiding!
Heel blij met mijn keuze voor Rijschool Osseforth! Ik had Leon als instructeur en heb de rijlessen als ontzettend prettig ervaren. Vanaf het begin voelde ik mij goed begeleid en wist ik waar ik aan toe was. Leon legt dingen duidelijk uit, heeft geduld en geeft je de ruimte om op je eigen tempo beter te worden. De sfeer tijdens de lessen was altijd relaxed en gezellig, waardoor ik met plezier naar mijn rijlessen ging. Ik heb er uiteindelijk een mooie ervaring aan overgehouden en ben natuurlijk superblij met mijn rijbewijs. Bedankt Leon en team Osseforth voor alle hulp en begeleiding!
2 September 2026
Joep Köster
Geleen
geen informatie, geen ondersteuning, zoek het zelf maar uit
eind vorig jaar heb ik mijn dochter aangemeld voor een bromfietsopleiding all in pakket voor 525 euro. osseforth handelde heel snel, kreeg spoedig de factuur en een leerboek opgestuurd. daarna helemaal niets meer. geen telefoontje, geen informatie of uitleg. zelf diverse keren contact opgenomen met de vraag hoe en wat maar duidelijk was het niet. osseforth heeft geen theorielessen voor de bromfietsopleiding. uiteindelijk hebben we een theorieexamen kunnen doen in roermond midden in het centrum, we wonen zelf in heerlen dus lekker dichtbij. voor dit examen is mijn dochter gezakt. osseforth laat wederom niets van zich horen en nu, 10 maanden later nog steeds niets gehoord over hoe nu verder. ben eigenlijk best wel klaar met osseforth.
Beveelt niet aan
21 August 2026
martin van de kant
heerlen
Professional driving school and great instructor
I had a great experience with this driving school from start to finish. My instructor Leon was patient and always gave good advice and guidance. Thanks to him, I passed my driving exam, and I highly recommend this driving school to anyone learning to drive.
29 July 2026
Ingrida
Tevreden!
Mijn ervaring met Leon is fantastisch! Ik voelde me heel erg op mijn gemak en voelde dat er ruimte was voor vragen waar ik altijd goed en duidelijk antwoord op kreeg! Een babbeltje kon altijd en was gezellig. Al met al, ik zou Leon iedereen aanraden!
28 July 2026
Djara
Urmond
Door duidelijke begeleiding stap voor stap met vertrouwen leren rijden.
Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren. Tijdens de lessen heb ik veel goede tips gekregen, vooral ter voorbereiding op het praktijkexamen. Er was altijd ruimte om vragen te stellen en ik kreeg duidelijke uitleg. Daarnaast vond ik het ook leerzaam om andere leerlingen te zien rijden, omdat je daar veel van kunt leren.
18 June 2026
Evy
Beek
Met 63 jaar mijn C1-rijbewijs behaald! Dankzij de fijne en goede praktijklessen van Rob Hinzen en Jos Stijfs is het gelukt. Bedankt voor jullie geduld, duidelijke uitleg en professionele begeleiding. Hartelijk dank, heren!
9 June 2026
Bernadette
Vijlen
Ik ben Zeer tevreden over mijn ervaring bij Osseforth Opleidingen.
Ik ben erg goed begeleid tijdens mijn opleiding en heb de lessen als prettig, duidelijk en professioneel ervaren.
Mijn instructeur Rob Hinzen nam de tijd, gaf goede uitleg en zorgde voor veel vertrouwen tijdens het rijden.
Dankzij de fijne begeleiding heb ik mijn CE-rijbewijs succesvol gehaald.
Ik kan Osseforth zeker aanraden aan iedereen die welk rijbewijs dan ook wil behalen!
11 May 2026
Jimi
Kerkrade
Top rijschool
Een 10+ voor Osseforth en medewerkers. Afgelopen week bij Osseforth mijn C rijbewijs gehaald. Mede dankzij de kundige instructies van Rob Hinzen. Rob nogmaals dank. En een speciale dank aan Evelien voor het meedenken in de planning! In een woord TOP.
3 April 2026
Bram
Prima rij opleiding
Ik heb via Osseforth C1 Rijbewijs gehaald. Alles was prima geregeld. Jos is een zeer deskundige rij instructeur. Rustig en vriendelijk.
Jos Stijfs
7 March 2026
Jos
Einighausen
Hele fijne rijschool die je zeker laat voelen!
Twijfel je of je de motor aan kunt? Denk je; dit is te moeilijk? Twijfel dan niet langer en ga bij Ossenforth lessen.
Je krijgt duidelijke uitleg, ze hebben geduld waar nodig en weten je uit te dagen als je het nodig hebt.
Alle leden van het team zijn vriendelijk, begaan en werken met hart voor het vak. Al met al een super ervaring.
Rene de Weijer
29 January 2026
Sanne
Kerkrade
Niet een keer maar twee keer
Ik ben vandaag voor het rijbewijs C 1 geslaagd (populair is dat het camper rijbewijs). Dit is mogelijk gemaakt door de instructeurs Jos (de 1ste keer) en Rob (de 2e keer). Dank jullie wel!
11 December 2025
Peter
Super instrecteur
Tijdens rijlessen word er genoeg aandacht besteed aan dingen die je lastig vind. Er zijn genoeg mogelijkheden binnen de organisatie.
Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.
18 November 2025
Nora
Elsloo
Perfecte lessen
Goede lessen, uitleg en begeleiding
Als je gewoon doet wat ze zeggen kun je niet anders dan slagen.
Ook ruimte voor een beetje ouwehoeren hé Joep
Joep Peters
10 November 2025
Paul Giesen
Urmond
BE rijbewijs in een keer gehaald
Eerst een proefles online geboekt in Elsloo. Bij aankomst een goede uitleg en begeleiding van de instructeur. Klein uur gereden en advies gekregen om het kleinste pakket te nemen van 5 lessen incl. examen. Meerdere opties mogelijk met het volgen van de lessen. Opgesplitst of alle 5 op de examen dag. Voor het laatste gekozen. Aanmelding voor CBR allemaal goed geregeld. Duidelijk overzicht van de locatie en tijdstippen. Cursus locatie in Heerlen goed bereikbaar. Tussendoor nog op de cursus locatie terug geweest voor een kop koffie en om de meegenomen boterhammen te nuttigen. Echt een aanrader aangezien je van 8:00 tot 13:00 in de auto zit. Goede uitleg over de theorie, aan/afkoppelen aanhanger en tijdens het rijden veel goede tips gekregen van de instructeur. Een top instructeur die op een duidelijke rustige manier je voorbereid op het examen. Zelf ben ik nog aan het twijfelen na deze ervaring om ook nog eens te gaan voor het C rijbewijs.
Aanhanger
Arno Dorenberg
4 November 2025
S Bemelmans
Beek lb
Rijbewijs in een keer gehaald!
Goede rijschool, ze bevelen een pakket aan wat ze goed inschatten! Pakket B was mij aangeraden, AVB en AVD in een keer gehaald. Fijne instructeurs en flexibel kwa inplannen! Er hangt een aangename sveer en denken met je mee.
Jacques Colson
Toepasbaarheid van de opleiding in het dagelijks werk
Heb 2 lespakketten doorlopen, één van 8 uren en één van 6 uren, voor het rijbewijs C1. Ná het 2e pakket geslaagd voor mijn rijbewijs. Voor beide pakketten had ik Rob als instructeur, waar ik bijzonder blij mee was. Goede instructie en duidelijk aangeven waar het op staat. Ook als dat minder vleiend is. Goed emphatisch vermogen en heel duidelijk in zijn prettige communicatie. Dus bijzonder tevreden over deze rijschool maar in het bijzonder met Rob als instructeur.
18 September 2025
Peter
Landgraaf.
Geweldige instructeurs en service
Mijn opleiding begon met een geweldige instructeur die helaas wegviel, er werd meteen werk van gemaakt om een nieuwe te vinden. Helaas had ik geen klik met mijn nieuwe instructeur, maar daar werd niet lastig om gedaan. Ik kreeg meteen weer een ander waar ik WEL een klik mee had. Deze instructeur, Leon, zou ik zeker aanraden. Bij hem heb ik super veel geleerd, maar voelde ik me ook comfortabel en gehoord. Bedankt voor alles!
13 August 2025
Dylan
Haarden Santos
Fantastisch bedrijf en personeel!
De afgelopen maanden heb ik meerdere rijlessen gehad. Ik heb met mijn rijinstructeur vele mooie herinneringen gemaakt. Hij en zijn collega's zijn allemaal hele vriendelijke mensen. Uiteindelijk ben ik met succes geslaagd voor mijn rijbewijs B.
Osseforth/ANWB bedankt!
Ruud Sistermans
31 July 2025
Michiel
Geweldige rijschool
Ik heb de nascholingsweek gevolgd.
Zeer vakkundige instructeurs die les geven.
Ook een goede uitleg gehad met praktijk oefeningen erbij.
zeer verzorgde en nette leslokalen en loods waarin geoefend kan worden.
Lunch was ook zeer goed verzorgd en het kantoor personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
een dikke aanrader.
Logistieke Opleiding
Ron Poulsen
22 July 2025
Kyra
Elsloo
Rustige begeleiding en constructieve feedback
Rustige begeleiding en constructieve feedback hebben ervoor gezorgd dat ik de eerste keer meteen mijn rijbewijs gehaald heb, ondanks mijn rijangst.
Dank je Ruud voor alle hulp en ondersteuning!
Ruud Sistermans
11 June 2025
Fleur
Geleen
Hele goede ervaring: de instructeur was heel geduldig en ontzettend aardig
Mijn instructeurs Leon en Linda (vroeger) waren heel fijne instructeurs: zij waren ontzettend geduldig, vriendelijk en gaven mij als buitenlander helder en duidelijk les. Ook de kantoormedewerkers hebben mij geweldig geholpen.
10 June 2025
Maxwell
Sittard
Goede uitleg, goede instructeur, goede lessen
Scooter-/bromfietsrijbewijs gehaald via Osseforth. Vooraf heldere communicatie en snelle reactie op vragen (via mail). Erg behulpzaam.
Tijdens de praktijklessen, goede instructies gekregen. Kortom: goede rijschool.
Bromfiets
Sander Hartman
21 May 2025
Nilan Saelman
Waalre
Professioneel en coulant
Recensie Rijschool Ossefort
Ossefort is misschien wat duurder per les, maar daar krijg je ook echt kwaliteit voor terug. Alles is goed geregeld en professioneel. Wat vooral opvalt, is hoe klantvriendelijk ze zijn. Als er iets is, lossen ze het zonder gedoe en op een nette manier op. Uiteindelijk kom je misschien zelfs goedkoper uit, juist omdat alles soepel verloopt en je niet met onverwachte extra kosten zit.
Een speciale vermelding voor René van de Weijer op de motor; top begeleiding!
Rene de Weijer
20 May 2025
Filip
Goede Rijlessen
Ik vind het een goede rijschool en ze hebben me goed geholpen ook hele fijne uitleg en veel geduld hebben ze om je te helpen
Bromfiets
Sander Hartman