Mijn ervaring is een positieve. Autobedrijf Knobel staat altijd voor mij klaar en geven mij een veilig gevoel als de auto is nagekeken. Het maakt niet uit wanneer ik langs kom. Wel of geen afspraak, ze zullen altijd de moeite doen om mij te woord te staan en te vertellen want ze denken dat er aan de hand is.
ik kom al sinds 1996 bij Knobel.in al die tijd bedrijf heb ik 1 keer een negatieve ervaring gehad.Ik ben van meningb dat dit bedrijf toen dit niet goed heeft opgelost. Ik ben toen 3 jaar niet meer bij dit bedrijf geweest.In April ben ik weer voor het eerst bij dit geweest(APK)
ik kom er al jaren gewoon goed, betrouwbaar en klantvriendelijk
hebben altijd goede ervaringen gehad net dit bedrijf
Hallo Ik ben heel blij met deze zaak. De service is perfect. Staan altijd direct voor je klaar erg klantvriendelijk. Het personeel is altijd vriendeljk. Ga zo door het is perfect en gezellig.
uitstekend.
Louter goede ervaringen zowel bij aankoop,onderhoud,service,advies. Betrouwbaar,dat is voor mij zeer zwaarwegend in een metier met volop concurrentie. Je moet van je garagehouder op aankunnen zodat je op zijn adviezen kunt vertrouwen!
Mijn auto is niet de jongste meer dus heeft nog wel eens wat. Autobedrijf Knobel staat altijd klaar voor snelle hulp en geeft eerlijk advies.
Is een goed en professioneel bedrijf.
Aantal jaren geleden een gebruikte auto gekocht en APK en onderhoud laten uitvoeren. Bij problemen onmiddelijke hulp gekregen, ook bij APK en onderhoud indien gewenst vervoer. Zeer prettige duidelijke communicatie, houdt zich aan afspraken,
je bent hier klant en geen nummer. persoonlijk vertrouwen in de heer Knobel. service prima
Wij hebben 2 auto\'s in onderhoud bij Jan Knobel. Jaarlijks onderhoud groot of klein en APK keuringen.
Uitstekende service, hoge kwaliteit reparaties en onderhoud, vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding, staan altijd klaar voor hun klanten.
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.