Zeer tevreden zoals altijd!!
Het was prettig geweest als er buiten de afgesproken werkzaamheden benodigde werkzaamheden vooraf contact is . Behalve De distributieriem was blijkbaar ook een nieuwe waterpomp nodig. Hiervan werd ik op de hoogte gesteld bij het betalen van de factuur.
Sinds ik bij Auto bedrijf Knobel mijn auto gekocht heb , ben ik daar voor mijn jaarlijks onderhoud. het persoonlijk kontakt is prima, daar ben ik blij mee.
tevreden klant
Goede ervaring
Ben al 50 jaar klant en altijd goed en vriendelijk geholpen.
Ik ben al vele jaren tevreden klant. Inmiddels woon ik door meermalige verhuizing zon 40km bij Autobedrijf Knobel vandaan. Logistiek dus niet meer zo gemakkelijk om hier mijn onderhoud uit te laten voeren. Toch heb ik dit graag over voor de manier waarop ik hier al jarenlang word geholpen! Ze hebben aandacht voor uw auto en sturen op veiligheid en kostenbeheersing, niet op maximaal verdienen en zo snel mogelijk de deur weer uit zoals helaas sommige andere doen. Ik ben en blijf een tevreden klant!
Al jaren een betrouwbaar bedrijf! Goede service en levert goed werk.
Ben heel goed geholpen en zeer vriendelijk.Jaren lang een goede service altijd erg vriendelijk.
Ik heb meerdere malen mijn auto voor reparaties aangeboden en deze zijn bij mij goed bevallen. Kundig en betaalbaar.
Vriendelijk en deskundig.
Bij Knobel ga je nooit de deur uit met de vraag of je zojuist niet teveel hebt betaald. Helder in wat ze doen en gedaan hebben. Volvo V60 2016
Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg
Prima service en men komt gemaakte afspraken na.
klantvriendelijkheid, service, etc. etc. zeer goed, houden zo
TOP BEDRIJF !!!!!
Prima garagebedrijf. Kundige mensen die je willen helpen met eerlijk advies. Goede communicatie over werkzaamheden en kosten.
Een lekke band gekregen bij een hotel. Snel en vriendelijk geholpen met het plaatsen van een nieuwe band zodat wij weer verder konden. Super bedankt!
Met een kapotte accu op zaterdag middag 16.00 uur toch maar geprobeerd of er nog iemand was. Rond 17.00 uur reed ik weer naar huis met een nieuwe accu in mijn auto. Terwijl dhr. Knobel onderhoud aan het plegen was aan zijn eigen motor na openingstijd. Ik was altijd al uitstekende service gewend maar dit overtrof alles.
Knobel denkt mee met beste oplossing en prijs/kwaliteit.
Bij zowel regulier onderhoud als onverwachte problemen is Autobedrijf Knobel een zeer klant en service gerichte no-nonsense autobedrijf waar je goed en kundig geholpen wordt. Ik kom hier al jaren met mijn auto's en ben een meer dan tevreden klant.
Eerlijk antwoord op vragen
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.