Ik kom er al jáááááááren en zie geen redenen om ergens anders heen te gaan!
Grote schatten! :)
Gemoedelijk, vriendelijk en kundig bedrijf met een dorpse uitstraling en erg gezellige showroom. Goed begrepen dat de nabije omgeving het klantenbestand vormt en gaat daar prettig mee om. Vind ik leuk👍
Niets op aan te merken
ivm reparatie bestuurder stoelframe, voor mij helaas 3de keer. maar er is weer oplossing gevonden! ook rubberstrip rechterportier: er is met moeite strip elders in het land gevonden, maar gelukkig werd \"oude\" strip vastgelijmd.
Wij worden altijd netjes en vriendelijk geholpen met alle vragen of klachten. Onderhoud van de auto word goed en snel gedaan.
Een leuke maar vooral ook goede garage
Goed! Reservesleutel deed het niet, maar was snel opgelost.
Bijna 2000 euro neergelegd voor een \" reparatie \". Helaas iets gemaakt wat niet de oorzaak was van het check engine lampje. Dus 2000 euro armer en nogsteeds een auto die niet goed is. Benieuwd hoe ze dit op gaan lossen. Had hun woord dat dit t probleem was en na reparatie zou t goed zijn.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg