Gewoon het gevoel dat je opgelicht bent...
TOP!!!
een unieke garage denk ik, met betrokken, authentieke mannen, altijd behulpzaam en vriendelijk
Altijd prettig geholpen. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren mijn volledig vertrouwen gewonnen.
Super goed en.vriendelijk bedrijf
Fijn bedrijf met goed en vriendelijk personeel. Je voelt je geen nummer. Goede communicatie.
het is net weer thuis komen fijn en gezellig.
nog steeds mijn garage waar ik op vertrouwen kan!
zeer tevreden
Telefonisch, schriftelijk en reparatie technisch contact gehad welke op mij een betrouwbare, professionele en vakkundige indruk maakte.
Heel positief klantvriendelijk en bijna naast de deur.
Leuk personeel, word met je meegedacht, altijd gezellig en vertrouwd. De enige maar is... Er zijn nog wel eens wat slordigheidsfoutjes in de werkplaats, misschien toch iets geconcentreerder werken.
Altijd goede service en vriendelijke bediening
Er wordt vooraf goed uitleg gegeven over het onderhoud van de auto wat er werkelijk moet gebeuren. Hier kunnen nog vele garage van leren. En een goede prijs voor de werkzaamheden die gedaan zijn. Mijn complimenten.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg