Snel een goede auto gevonden, precies binnen mijn budget
Goed geholpen en reparaties netjes uitgevoerd.
Al jaren heel tevreden klant van Probaat. Natuurlijk omdat ze ontzettend kundig zijn en ons altijd snel kunnen helpen maar ook om de unieke sfeer en leuke mensen!
Zie boven
M'n bumper was 'gekneusd'. Afspraak gemaakt. De sensoren,die er in zitten, moesten rechtgezet worden. Is keurig gemaakt. Tijdens de reparatie bleken er meer tekortkomingen. Ook hersteld.
Zoals hierboven beschreven
een kleine controle ivm oliepeil. Kon meteen. Gezellige plek met sympathieke monteurs.
Vandaag een hele snelle afwikkeling van kleine beurt en APK. Het lijntje is altijd kort. Je wordt goed geïnformeerd.
altijd goede controle van de auto en eventuele reparaties tegen schappelijke prijs
Uitstekende service. Ik vergat de keuringsbrief, die werd dezelfde dag nog thuis gebracht
Altijd goed
vertrouwen in deze zaak
Vriendelijke en goede service.
Ouderwetse kwaliteit en fijn de bus kunnen meenemen. Super
Ben met een glimlach geholpen, alles is weer tip top in orde.
Je wordt meteen geholpen,personeel heel vriendelijk
Erg fijn geholpen door leuke en vakkundige mensen.
Direct geholpen, altijd vriendelijk goede service. Dankjewel
Als ze iets aan de auto zien wordt en vervangen zonder extra kosten
Gekeken naar een occasion en goed advies gekregen. Auto aangeschaft en naast een grote beurt ook nog 2 nieuwe banden, uitlaatdemper, remschijven en blokken erbij. Daarbij ook nog eens een scherpe prijs en mooi op tijd afgeleverd! Netjes gedaan Fred. En de monteurs bedankt voor het snelle afleveringsklaar maken.
Ik was mijn afspraak voor mijn APK keuring vergeten. Gelukkig kon ik toch weer snel n nieuwe afspraak maken. De auto was ook binnen n dag klaar. Mijn auto is al jaren in onderhoud bij Probaat. Nooit klachten gehad, personeel altijd aardig.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg