Betrouwbaar, snel, normale prijzen.
prima service
Een fijne no nonsens garage die prima werk levert voor een goed prijs
Altijd vriendelijk en behulpzaam. No nonsens en eerlijk.
Verhuisd en alles is nieuw! Bel ik met dit bedrijf en dan word ik zo vriendelijk te woord gestaan?! Rustig en vragend maak ik een afspraak. Ook als je daar bent is de situatie niet anders. Voor mij geef ik hier een dikke tien voor! Je bent als klant nog ergens ook als mens welkom!
Ik ben zo goed geholpen door de mannen van Probaat, helemaal blij.
Altijd vriendelijk, begrijpen meteen wat je bedoeld, ze hebben het heel druk, maar vinden altijd wel een gaatje om je toch snel te kunnen helpen.
Sinds jaar en dag ben ik een tevreden klant van Garage Probaat
Heb altijd, dat wil zeggen al meer dan twintig jaar goeie ervaringen als klant van Probaat. Goeie sfeer ook en heel kundig en vriendelijk personeel
Geweldige snelle en eerlijke service. Oprecht bezig met hun vak en klantvriendelijkheid.
Alleen maar goed. Snel geholpen, fijne benadering. Altijd verzekerd van mobiliteit op korte termijn.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg