Als klant word ik vriendelijk geholpen en mijn auto wordt vakbekwaam onderhouden.
Bedrijf is voor ons lekker dichbij en iedereen is erg klantvriendelijk. Over de service, deskundigheid e voorraad dat zal nog moeten blijken. Dit is onze 1ste keer, maar ook daar hebben we alle vertrouwen in. De showroom en wachtruimte heeft iets knus, zo met al die gezellige vintage spulletjes erbij. Heel apart en uitnodigend!! Groet, Paula en Annemarie en een pootje van onze hondjes
erg klantvriendelijk bedrijf!
Weer goed geholpen
Ik ben nog maar 4 keer bij Probaat geweest en vind het daardoor nog te vroeg voor een gefundeerde beoordeling. Iedere keer werd ik gastvrij ontvangen en nam men voldoende tijd om mijn verhaal aan te horen. Tot dusver ben ik zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de reparaties en de uitleg hierover. Ook een volgende keer zal ik zeker een beroep op Probaat doen. Last but not least; de prettige, ongedwongen sfeer die er heerst is uniek !
Snel, vriendelijk. Eerlijk
Zeer goede service. Ruitenwisserbladen vervangen binnen 10 minuten
Duidelijke communicatie, goede afspraken en service zoals ik weinig elders heb gezien bij een autogarage.
klantvriendelijk bedrijf
Na afspraak naar bedrijf gegaan en daar op Tijd en correct geholpen en zo is het altijd gegaan.
Prettige werksfeer
goede ervaringen, behulpzaam, ze kennen je, vlotte reparaties.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg