Een betrouwbaar en deskundig bedrijf met dito mensen. Afgezien van dat de medewerkers vakbekwaam zijn, hebben zij een positieve manier van communiceren. Je voelt je er gewoon \"kei\" thuis.
Ze zijn klantvriendelijk, goede service,vriendelijke benadering, als je even moet wachten kun je genieten van lekkere koffie in een soort van huiskamer.
Goede ervaringen, prima service
Prettig, vriendelijk en sociaal
goed, snel en klantgericht geholpen.
Kaaaileuk bedrijf, voel me altijd welkom en wordt heel goed geholpen.
super klantvriendelijk en gastvrij. Echt geen \"doorsnee\" garage maar een hele bijzonder met geweldige en deskundige mensen!
een gemoedelijke uitstraling en de koffie altijd klaar
Vakkundig bedrijf met prima mensen zowel voorin als in de garage. Altijd vriendelijk en nemen de tijd voor een goed advies. En de kosten zijn reëel.
Super, geweldig, topfirma!!
Ik had een aantal nogal kostbare reparaties aan mijn auto. Wat blijkt, toen ik de forse rekening gepresenteerd kreeg bleken daar flink wat kleinere reparaties bij te staan met 0,00 euro erachter. Dat is pas klantenbinding. Zij snappen ook dat autorijden al duur genoeg is en dat zo\'n rekening best pijn in de portemonnee doet. Ik vind dat een goede service. Op de manier van ach, we zijn nu toch bezig, laten we dat ook maar snel repareren maar dan gratis. Heel goed hoor!
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg