Auto had een kapotte koppeling waarbij ik graag met een duidelijke richtprijs een reparatie wilde. Na aantal garages die onduidelijk waren kwam Probaat in beeld. Duidelijke richtprijs en prima communicatie. Ik kon de auto al eerder stallen daar het mij niet lukte de auto op de afgesproken dag te leveren. Prima onderlinge communicatie
Ervaren, eerlijk, deskundig.
Eerste ervaring met Probaat heel positief ervaren. Service en duidelijkheid van de reparaties.
Vriendelijke eigenaren en personeel. Vakkundig en behulpzaam.
persoonlijk, klantvriendelijk en deskundig
Top bedrijf. Word hier altijd uitstekend behandeld. En ben een jaarlijks terug kerende klant
zeer goed
Gezellig om binnen te komen, gezellige huiskamer gevoel.
Koop auto en onderhoudt
Super geholpen een dikke tien.
Prettig, gezellig en kundig.
bijzonder prettig bedrijf
No nonsense, doen wat ze zeggen, vriendelijke bejegening. Mijn vertrouwen meer dan waard!
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg