Langdurig en positief
goed en gezellig
Wat een heerlijk onorthodox garagebedrijf met aardig personeel
Erg prettig en goede service
Goed en klantvriendelijk
Ik kom graag bij dit bedrijf. Als er iets is, dan word ik zo geholpen en je staat nooit voor verrassingen! Geen witte boorden, maar wel harde werkers met veel kennis in huis!
auto van mijn schoonvader ingekocht zeer degelijke garage als ik dichter in de buurt woonde kwam ik er elke dag
Fijne garage. Goede service.
Wij komen al meer dan 30 jaar bij Probaat,bij Jos en Fred ,en de rest,,,!!!!!!!Dat zegt al genoeg,,,!! CHAPEAU. !!Ben
zeer positief!
Super! Maximaal klant vriendelijk. Denken altijd mee. Voor mij nooit ergens anders!
kopen van een 2dehandse Toyota met inruil van VW Golf+
Mijn ervaringen zijn uitstekend !!!
Hartstikke goed, erg gezellig en ook nette uitleg van de werkzaamheden.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg