Ik heb uitsluitend positieve ervaringen. Het is een bekwaam en prettig bedrijf.
Sinds onderhoud en reparatie rijdt mijn auto niet zo schokkerig meer.
Problemen met de auto vlak voor de vakantie in een drukke tijd voor garages en toch snel en goed geholpen! Top weer! Bedankt lieve Probaat-mensen!
Geen poespas, goed invoelingsvermogen, op zoek naar de beste oplossing voor jou als klant. Daarbij voel je dat Probaat meer is dan alleen een garage en hun medewerkers meer zij dan garagisten. Een bedrijf om een fanclub voor op te richten
Snel geholpen vriendelijke medewerkers
zeer klantvriendelijk , er hangt een hele fijne sfeer ! en je wordt zeer vakkundig geholpen
prettige mensen, eerlijk en goed advies
Niks op aan te merken, ik kom er natuurlijk niet graag (kost altijd geld) maar als het nodig is, dan kom ik er heel graag. Vriendelijk personeel, een showroom die een lust is voor het oog.
Ik woon nu 18 jaar in Tilburg en ben al even lang een tevreden klant. Dit bedrijf is TOP!
Had een motor storing en ondanks de drukte dezelfde dag nog geholpen geweldig. Thanks heren
altijd goed geholpen
Prettige garage met behulpzame en vriendelijke mensen.
Altijd vriendelijk en goede service
Ze zijn eerlijk en ik vertrouw ze. Doen echt je best voor je.
Betrouwbaarheid is hoog
kom hier al jaren en nog nooit teleurgesteld
Goede afspraken, betrouwbaar en kwaliteit.
Ze hebben de airconditioning van mijn Renault gerepareerd. Fijne mensen, vakbekwaam goede service, en werkplaats ziet er spic en span uit.
Goed geholpen
Heb ik nog niet.
Fijne mensen die een fijne service bieden!
Klant- en oplossingsgericht, vriendelijk en gastvrij (koffie staat klaar). Kapotte ruitenwissers werden tussendoor in een wip vervangen.
Goede vriendelijke en deskundige service zoals altijd
Super service
vakkundige mensen, prima prijs,