Snelle service, zeer klantvriendelijk, deskundig, behulpzaam.
Goede snelle service zonder nare verrassingen
Vakkundig, vriendelijk en meedenkend in zowel reparatie als aanschaf van een nieuwe auto.
Fijne garage
Dit is een werkplaats waar mijn dochter en ik ons thuis voelen. Gewoon een goed adres om aan te bevelen.
Groot onderhoud stond gepland maar door een lekke band zorgde voor een sneller bezoek. Geen probleem bij Probaat! Dit snel verholpen en de grote beurt op het afgesproken tijdstip uitgevoerd zonder tussentijdse factuur. Sterker, de gespendeerde uren wat betreft onderhoud vielen mee waardoor de factuur ook nog lager uitviel. Wat een toppers!!!!
De service was persoonlijk, snel en erg fijn. Prettige ervaring plus de werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd
Direct geholpen, goede service!
Betrouwbaar, kundig, prettig, klantgericht
Fijn dat mijn auto goed verzorgd wordt. Alles weer goed gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Nu kan ik weer met een gerust gevoel op weg.
Ok. Friendly and helpful colleagues.
Vriendelijk en bekwaam
altijd meedenken in oplossingen en snelle actie
Wederom goed werk verricht. Bumper (kunststof) was ingedrukt, netjes hersteld bijna onzichtbaar.
Snelle service en goed
Zonder afspraak naar garage gereden; hoorde een onbekend geluid. Meteen werd er een diagnose gesteld; en wat nog mooier werd meteen werd het probleem verholpen hersteld. Top en dat voor een vrijdagmiddag!
vertrouwd adres
Wat een verschil met mijn vorige garage. Hier kom je bijna voor de gezelligheid, leveren goed werk en komen afspraken na.
Snel een onderdeel besteld wat we voor onze vakantie nodig hadden
Wat een geweldig team heeft Probaat. Snel meedenken en maatwerk leveren met oog voor het persoonlijke contact.
Niets aan toe te voegen
Leharstraat 21