Zeer klantvriendelijk

Ik ben correct geholpen, op de hoogte gesteld wat er met de auto was en wat de kosten waren. Snelle service.

Geweldige service

Uniek bedrijf, zijn heel persoonlijk en denken met de klant mee. Vriendelijk, correct en leveren goed werk af voor een faire prijs. Heel blij met een autobedrijf als dit !

Geweldige service!!!!!

Ik kom er al heel mijn leven, zowat van de jaren '70!! Dus .....een betrouwbaar adres.

prima en als vanouds weer goede service

Snel afspraak kunnen maken voor beurt & apk. Geen gekke dingen op de factuur, dus tevreden klant.

Helemaal top! Een absolute aanrader!

Onlangs kochten we bij Probaat een occasion. De wijze van ontvangst, service en professionaliteit zijn geweldig te noemen. Probaat onderscheid zich door haar eigenheid. Dit is zichtbaar in de unieke showroom alsook in de persoonlijke sfeer en benadering. Dit is wat we met recht kunnen noemen: een juweeltje onder de autobedrijven.

Zeer klantvriendelijk

Maximale service

Zeer goed en netjes geholpen.

Naar een auto gaan kijken en ben daarbij zeer netjes geholpen en tot een goede deal gekomen,top!

Probaat: een autobedrijf van uitzonderlijke kwaliteit en formaat!

Sinds 1991 ben ik klant van Autobedrijf Probaat. Door de jaren heen kocht ik er al mijn auto's. Ook voerde Probaat al de onderhoudsbeurten en "EHBO" voor wat betreft mijn auto's uit. Over al die diensten was en ben ik zeer tevreden. Maar daar bleef het niet bij. Probaat paste haar dienstverlening naadloos aan op mijn persoonlijke levensomstandigheden, de eisen die mijn werk aan mij stelt en aan mijn voorkeuren wat betreft mijn mobiliteit. Het bedrijf en haar mensen gaat daarin veel verder dan men doorgaans zou verwachten. Met recht service en zorg op maat, iets dat mij steeds weer voor dit mooie bedrijf doet kiezen. Ik raad Probaat zonder bedenkingen bij iedereen die per auto mobiel dient te zijn buitengewoon van harte aan!

Prima bedrijf. Komt de afspraak na. Goede/eerlijke offerte

Betrouwbaar

Prettige en deskundige mensen.

Altijd goed.

Kom al jaren bij Probaat. Zijn zeer tevreden. Laatst nog lampje laten vervangen. Geen uurtarief in rekening gebracht. Vorige keer naar band laten kijken omdat ik dacht dat de band leegliep. Duurde best even maar konden niets vinden. Ook hier werd niets in rekening gebracht. Waar vind je dat nog.

Prima, snel en vriendelijk

Goede ervaring, snel plek en fijn dat er een leenfiets of auto (tegen kleine betaling) beschikbaar is.

Fijne service, zeer persoonlijk!

Fijne, persoonlijke auto garage. Je word prettig aangesproken met je voornaam.

Altijd top

Lekker duidelijk altijd

Een mooi bedrijf met geweldige mensen.

Ik had bij Fred een andere auto gekocht. Prima zaken kunnen doen met een goede prijs voor mijn inruil. Autobedrijf Probaat is niet te vergelijken met andere autobedrijven, je kijkt je ogen uit hoe de showroom ingericht is! Veel kunst en stijlvolle elementen! Als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog een kunstwerkje uitzoeken van de metaal kunstenaar “ Brutus Metal Art”, helemaal geweldig! https://youtube.com/c/BrutusMetalArt

Zoals altijd, prima geregekd

Alles weer zeer goed opgeknapt. Ook ff een belletje wat de kosten werden en wat er allemaal moest gebeuren. Ben weer zeer tevreden

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Altijd een vriendelijke behandeling.

Al jarenlang ben ik klant bij garage Probaat en mijn ervaring is steeds positief. Als ik in de problemen zit, bijvoorbeeld omdat de accu het laat afweten, wordt er meteen voor een nieuwe accu gezorgd en wordt het aan huis geregeld. De sfeer op het bedrijf is positief

Mijn ervaringen met Probaat zijn erg positief

Zeer weinig klachten

klantvriendelijk

perfecte service, ongedwongen sfeer, nette prijzen. de klant is koning. altijd een gezellige ontvangst

Alles zeer netjes geregeld.

Ben zeer goed geholpen weer deze keer.zowel ontvangst als werk wat uitgevoerd is.

Duidelijk

Ze hebben me al meerdere malen goed behandeld als nieuwe klant.

Fijne persoonlijke service!

Betrouwbare garage met fijne mensen, kijken niet naar hoe ze het meest geld kunnen verdienen, maar naar wat de klant echt nodig heeft. Aanrader!

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg