Snel en accuraat

Alle aandacht voor de klant en de auto.

Zeer klantvriendelijk en eerlijk

2e hands auto gekocht en zeer netjes geholpen. We moesten een heel eind rijden, maar dat was zeker de moeite waard. We kregen gelijk koffie aangeboden en na de proefrit zelf koffie met worstenbroodjes! De auto was precies zoals hij op de site stond aangeboden. Ook aan de telefoon met de verkoper heel netjes en eerlijk geholpen. Kortom: ik raad iedereen aan om daar zaken te doen.

Zeer aangenaam

Fred dacht met mee, was eerlijk en is op zoek gegaan naar de auto die ik graag wilde. Alles wat nog aangepakt moest worden, is ook netjes en snel opgelost. En dan nog een mooie bos bloemen bij het afhalen van de auto, dat maakt het wel echt helemaal af!

Meer dan 30 jaar ervaring met het bedrijf

Kan het bedrijf aanbevelen

Snel en doeltreffend

Uitstekende persoonlijke service

Uitstekende persoonlijke service

Men neemt de tijd voor je en jouw vraag. Fijne service en snel geholpen

Goede service en eerlijk.

Prima service. voor een goede prijs.

Vind nergens op uw site dat u ook APK keuringen doet, of ik heb niet o de goede plek gekeken.

Goed en snel geholpen

Deskundig

Servicegericht vriendelijk komen afspraken na deskundig

Minder, ze hebben nu wel wat laten liggen.

Meestal goed, maar nu minder. Mijn achteruitwisser was helemaal versleten, maar is niets aan gedaan. Moet nu terug om nieuwe erop te laten zetten. Ook niet bij APK keuring opgemerkt.

Halen en brengen erg fijn.

Zeer goed en deskundig geholpen

en snel bovendien

positief en klantvriendelijk

Ik ben goed tevreden over de service.

Top service

Dag van te voren gebeld. Eigenlijk vol maar kon er gelukkig toch even gauw tussendoor. Snel geholpen en snel weer op weg

Grote service!

...

Geweldige service en vriendelijk personeel

Een aanrader eerlijk en oprecht

snelle service

snel, vriendelijk, en goede prijs

fijn geholpen.

fijne garage met aandacht voor de klant

Gemoedelijk en betrouwbaar

Wij zijn vanwege een second opinion bij deze garage terecht gekomen. De reparatie was goedkoper dan bij onze vorige garage. Hier voor onderhoud gebleven en ook onze huidige auto daar gekocht, kortom: dik tevreden!

Gewoon TOP, beter kan niet...

Snelle en vakkundige mensen,

Vriendelijk

Vriendelijk eerlijk goede service betrouwbaar

Goed snel en vriendelijk

zie boven

Weer blij en tevrede vertrokken van garage Probaat

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg