Superservice! Gezellig, duidelijk, snel

Superservice! Gezellig, duidelijk, snel

Top snelle service

Ben snel geholpen en zijn erg klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid staat voorop

Prima garage, echte vakmensen en denken met je mee!

Altijd snelle service, vriendelijk, geen onnodige reparaties en fijn dat je advies krijgt. En de leenfiets, inclusief toffe tassen, rijdt erg prettig!

geweldig

Het is gewoon in 1 woord geweldig. De monteur komt naar mijn appartement en zet in de garage meteen de nieuwe goede accu in de auto. Ik kan daarna weer rijden want anders kom ik nergens.

Hartstikke fijn!!

Snel en service gericht. Heerlijke koffie en gezelligheid.

Geweldige sevice

Ze kwamen mij halen om mijn auto op te halen, super service. Bedankt

Al jaren goede service!

Weer goede ervaring met de jaarlijkse beurt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

uitstekend

uitstekend

erg goed

En prima service

Goede mensen die met je mee meedenken

Ze denken met je mee en helpen waar het kan.

al 25 jaar de beste

nooit verrasingen.

Goeie koffie

Professioneel, dat hoort ook zo. En heel klantgericht. Frédéric en Jos kennen mijn auto en ze kennen mij.

Zoa

Zoals altijd fijne ontvangst en goeie service. Persoonlijke aandacht en lekkere koffie.

erg tevreden van A tot Z

Afspraak maken, binnenkomst, vriendelijkheid, meedenken, reparatie/keuring, duidelijkheid, snelheid, op de hoogte houden, afwerking, tips, oplossingen, nooit iets negatiefs meegemaakt. Over al deze zaken super tevreden. Kom er al jaren en waar het me bevalt kom ik terug !!

Gewoon goed!!!

Gewoon goed!!!

Klantvriendelijk !

Netjes geholpen! We gaan dankbaar gebruik maken van de cadeau bon.

Klantvriendelijk gericht.

Gezellige binnenkomst plan was eerst rondneuzen maar vonden toch de auto die ons aanstond fijn geholpen met uiteraard een gezellig kopje koffie met Fred. Alles netjes afgerond en wij weer fijn rijplezier met de nieuwe auto . Een echte aanrader om eens te gaan kijken bij Autobedrijf Probaat.

Prima bedrijf

Word goed geholpen , prima service.

Autobedrijf met uitstekende service!

We hadden een auto gekocht waar in de garantieperiode toch een probleem aan het licht kwam. Dit probleem is zeer netjes en vakkundig opgelost. Leenauto gekregen Alles onder garantie! Dit autobedrijf is zeer aan te bevelen!!

Snelle goede service

Klantvriendelijk, persoonlijke sfeer, betrouwbaar

Altijd top!

Vaste klant bij Jos en Fred sinds 1988. Zij gaan altijd net een stapje verder.

Goede eerlijke service

Goede eerlijke service

Goede service, overleg en prijs

Leharstraat 21

5011 KA Tilburg