Alles werd op een fijne manier uitgelegd.
Goed geholpen
Jos en Fred geven eerlijke en betrouwbare informatie. Ze zijn bovendien prettig in de omgang.
Vaste klant bij deze garage vanwege de klantvriendelijkheid, goede en snelle service en aardige personeel.
Wij komen al jaren bij Probaat en zijn uitermate tevreden. Je wordt goed geholpen en krijgt er eerlijk advies. Zowel voor onderhoud, aanschaf van een occasion of nieuwe auto. Van harte aanbevolen!
Erg tevreden, probleem opgelost,
Staan altijd klaar
vriendelijk onthaal.
Fijne mensen, geweldige service!
Voel me thuis bij deze zaak. Heb vertrouwen in deze jongens.
Ben uitstekend en snel geholpen, bedankt voor goede service!
Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en altijd correct. Geen gerompslomp en perfecte service.
Als ik bel of de auto klaar is zeg ik "Hoe is het er mee?". Ik krijg als antwoord: "Met mij goed en met jou?". Hartstikke leuk, ik hou wel van die humor. Maar sneller bellen als de auto klaar is zou ook fijn zijn.
de service is bijzonder goed er wordt meegedacht met de klant. wat is er nodig wat kan er betaalt worden. Zeer vertrouwd adres.
Goede kwaliteit, goede service.
Wij konden snel terecht en zijn goed geholpen!
Snelle service en netjes geholpen en auto weer goed gerepareerd.
Ruim op tijd melding gekregen dat de apk eraan kwam. Makkelijk en op fijne tijd afspraak kunnen maken. Belletje wanneer de auto klaar was en leenfiets voor de tussentijd, top!
Vriendschappelijke sfeer
Geen klachten
Als er problemen zijn met de auto, wordt er meteen werk van gemaakt en komen ze zelfs aan huis om het probleem op te lossen. Dat geeft een zeer goed gevoel.
Vriendelijke mensen weten waar ze mee bezig zijn. Ben heel fijn geholpen voor een nette prijs . Hartelijk dank tot de volgende keer . Groetjes Jan de Rooij.
goed gedaan
erg prettig geholpen
Prima geholpen door Fred en Jos en hun team. Super deal kunnen maken met Fred met de aankoop van een auto! Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg