Xxxxx
Netjes gedaan en goede service!
APK uitgevoerd , goed advies over gebrek aan auto
Ondanks drukte, toch nog een gaatje vinden om me te helpen met mijn lekke band. Ook over de gemaakte kosten ben ik zeer tevreden. De officiële dealer/garage, vraagt toch een veelvoud voor de reparatie. En is veel minder service-gericht
Ik ben klant sinds 1989 en tot tevredenheid
Ik was daar 1e keer en ik krijg GRATIS diagnose - top! Ik was 2e keer met mijn autoschade. Leen auto was beschikbaar ook in goede prijs, reparatie volgs mijn gaat snell met ook goede prijs.
Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk
Lekke band, thuis een nieuwe erop gelegd, snel klaar.
Ik ging op de bonnefooi naar Probaat met de vraag of ik verantwoord kon doorrijden, want had onderweg een probleempje ontdekt. Advies was: niet verder rijden. Kreeg direct een leenauto mee en enkele uren later was het probleem al goed en vakkundig opgelost. Hele fijne service!
Snel en vakkundig geholpen
Snelle snelle service met flexibiliteit en meedenken om het tijdstip te bepalen Wanneer de installatie plaats kan vinden en dat alles voor een redelijke prijs.
Bij mijn aankoop vorig jaar van mijn Citroën c1 zat er een tik die van voren aan de linkerkant klonk In mijn garantie tijd er een paar keer op gewezen,monteurs mee gereden maar ze hoorde niets(?) Toen maar zo gelaten maar het geluid werd harder. Nu kleine beurt laten doen en ze er weer op gewezen. En weer hoorde ze niets,her zat in mijn hoofd zei de receptioniste. Weer een monteur mee gereden en....niets meer te horen. Ze hadden wel de remschijven en remblokken vernieuwd. Misschien is daar dus de tik vanaf gekomen. Probleem Nu op gelost. GELUKKIG. Maar wel de auto dus aan mij verkocht met een afwijking. Dat vind ik erg jammer.
Goed geholpen. Goede service
Alarm ellende. Kon snel terecht inclusief leenauto voor een prikkie. Mij. Probleem was meteen opgelost!
Vriendelijk, behulpzaam, snel kortom erg goed
prima garage!
Geweldig!
Maar ik wel een tijdje nagedacht over de term 'Autovakmeester'. Die is nieuw, toch...? Voor mijn taalgevoel ben je vakvrouw/vakman of meester (m/v). Maar vakmeester vind ik al een beetje raar en lelijk, laat staan autovakmeester. Afijn...
ze doen wat ze beloven
Altijd goeie service bij Probaat. Nu was de inschatting dat iets veel tijd zou nemen, en het viel mee …. Misschien zou je bij n ‘merk’ garage gewoon de prijs moeten betalen die ervoor staat en bij Probaat kost t dan gewoon veel minder dan ingeschat was. Supertof!
Prettige sfeer en deskundig
Het contact verloopt persoonlijk. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Probaat denkt mee en is betrouwbaar in het maken van afspraken over dingen.
Snelle en goede service
Goede vakkundige en correcte service en reparatie.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg