Bij de dealer vroegen ze 950 euro voor t vervangen van 1 achterlicht unit tbv keuring.. Fred regelde het voor nog geen 250 euro voor exact hetzelfde resultaat; helemaal top!
Ondanks ziekte bij jullie zeer snel geholpen daarvoor dank.
Uitstekende snelle service!
Kortom een eerlijke zaak!
Garage Probaat is gewoon geweldig. De best garage ooit. Eerlijk en oprecht. Ik raad iedereen garage Probaat aan.
Mijn airco deed het niet meer, ze zaten eigenlijk vol maar ik werd er toch nog tussen geplaatst. Super met dit warme weer, ik was er erg blij mee.
goede service (ophaal en terugbreng inclusief) voor een zacht rijsje
De jongens (en meiden) van Probaat zijn al vele jaren hét vakkundig autobedrijf waar mijn auto in goede handen is. Service is top, prijs is altijd een meevaller. Ik wens ze nog heel veel jaren. En mezelf ook ,,,
Prettige service. Voel me er thuis.
De service is top en altijd een eerlijk antwoord / advies.
Snel, vriendelijk en deskundig geholpen
Vriendelijk en betrokken personeel. Houden zich aan hun afspraken. Snelle en goede afhandeling.
Mijn auto kreeg een kleine beurt. Er zijn een aantal zaken die gerepareerd zouden moeten worden maar daar ben ik over gebeld en ik heb een offerte voor gekregen.
Altijd snelle en goede service! Vriendelijke en uiterst bekwame mensen.
Altijd een luisterend oor en geen onzin prijzen
Goed geholpen
Om 09.00 uur gebracht en om 12.00 uur gereed
Ivm een kapotte buitenspiegel eind vd ochtend gebeld met Probaat. Eind vd middag was deze al vervangen. Super (snelle) service
Ik kwam voor een accu-vervanging, maar uiteindelijk kwamen ze met een veel goedkopere oplossing
Op mijn melding van de storing wordt adequaat en handelend gereageerd en opgelost! Meteen dezelfde dag langs kunnen komen; via uitlezen computer oorzaak vastgesteld. Auto achtergelaten; leenauto ter beschikking gesteld. Volgende dag was storing verholpen.
Klantgericht
Ik weet niks van auto’s maar weet dat Fred en Jos altijd voor je klaar staan. Heel fijn dat ik zulke mensen ken. Ze geven altijd goed advies en nu ook weer. Ik vertrouw ze compleet en ze nemen echt de tijd voor je. Dit is klantenservice 2.0. Bedankt!
Altijd een prettige service, overleg over eventuele kosten en er is (bijna altijd) wel even tijd om bij te kletsen met een kopje koffie!
goede service, goede prijs en erg belangrijk: in een ontspannen , gemoedelijke sfeer.
Nieuwe tweedehands auto kopen met inruil van de eigen auto is een betrouwbare deal
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg