Betrouwbare ervaring met Probaat. Als er iets mis is word het netjes opgelost, zoals er gezegd word, als je er iets koopt.
snel een afspraak, fijne ontvangst, snelle reparatie, goede prijs
Goede uitleg (heb ik nodig , daar ik geen verstand heb van auto's ) Hulpvaardig.
Hele fijne eerste ervaring met Probaat. Denken mee, leenfiets, top service en heel fijn contact.
Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd overlegd wat er aan mijn auto moest gebeuren. Hierover hebben we een goede prijs afgesproken. Het personeel herkende mij meteen en wist welke auto van mij was.
Geen problemen met afspraak maken. Herinnering aan APK. Geen overbodige handelingen. Telefoontje voor overleg.
geen problemen
Het is al een oude auto, 18 jaar, geadviseerd werd om eerst alleen een APK te doen en indien de auto nog in goede staat is dan pas de grote beurt uit te voeren.
Goede vakmensen! Staan meteen voor je klaar, erg prettig. Vriendelijk personeel in een fijne ambiance.
2de keer geweest, 2de keer tevreden klant. Denk ik vaste klant wordt :)
APK en wat kleine reparaties snel en adequaat verholpen
Wordt snel en vakkundig geholpen en altijd fijne vriendelijke sfeer
Langs geweest om informatie over nieuwe accu(de oude had het ver gehad) en weg kunnen rijden met een nieuwe. Hele fijne service.
Hallo Ik heb vorige jaar een klein auto aangeschaft met 116000 km erop. 6 maanden garantie en een jaar verder apk en een kleine beurt laten uitvoeren. Rij dagelijks van Tilburg naar Gorinchem. Autootje rijd perfect zoals ze hadden beloofd bij autoprobaat. Super bedankt voor jullie advies en goede service. Ik ben er nog steeds heel blij mee.
Fijne mensen, goede autos’s gewoon top!
Eerlijk advies, of een reparatie mijn auto nog waard was. Erg goed geholpen!
Als klant voelde ik me koning!
Onverwacht een probleem, onaangekondigd naartoe gereden en meteen geholpen
In de ochtend de auto weggebracht, een leen fiets gekregen en om half 3 was ie al weer klaar. Top service!
Toppie
Snelle en eerlijke service
Alleen de ontvangst al, altijd even vriendelijk en er wordt rekening gehouden met jouw wensen.
Vriendelijk geholpen. Denken altijd mee als er iets vervangen moet worden. Helemaal top
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg