Alles weer top in orde en altijd vriendelijk en behulpzaam.
Alles weer top in orde en altijd vriendelijk en behulpzaam.
Geen afspraak, maar een onbekend geluid hoorbaar tijdens het rijden. Er werd gewoon tijd gemaakt, en een dag later al gerepareerd!
Voor aanvraag Pechhulp kon dit online.
We werden hartelijk ontvangen en op zeer professionele wijze geholpen.
Fijn meedenken van Jos voor alternatieve oplossingen.
Je wordt er heel vertrouwd en menselijk behandeld. Je voelt gewoon dat het vrienden zijn. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik voel me bij hen heel erg op mijn gemak. Mijn auto wordt heel goed nagekeken en ik kan weer met een veilig gevoel de weg op.
Vakkundig, vertrouwen, vriendelijk!!
Supersnelle service, prima vaklui
Het is een hele prettige garage die staat voor z’n klanten. Zij doen er alles aan om te zorgen dat je met een goed gevoel wegrijd. Ze zijn zeer service gericht en altijd heel vriendelijk. De koffie staat er altijd klaar. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Ik word altijd goed geholpen
Al jaren, met grote tevredenheid, klant.
De garagehouder was uit zichzelf bereid op zoek te gaan naar een auto, die voor mij geschikt zou zijn. Daarbij gelet op mijn fysieke situatie en op het aantal kilometers dat ik meestal per jaar rijd.
Zoals altijd prettig en vakmanschap
goede service, duidelijke afspraken vooraf en zeer prettig om mee te werken
Ik werd bij aankomst goed ontvangen. Ik kon plaats nemen en wat te drinken pakken. Huiselijk sfeer en er lag zelfs een krant van de dag waar je rustig in kon bladeren. Na de keuring duidelijke uitleg gehad over wat er vervangen is en dit is ook terug te vinden op de factuur.
Dit valt buiten de 30 seconden
vriendelijke ontvangst betrouwbaar eerlijkheid goed luisteren
prima geholpen
Goede service en altijd meedenkend
Nette afhandeling en fijne service!
Snel geholpen en goede service.
APK snel en betrouwbaar uitgevoerd!
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg