De survice is altijd boven verwachting
Goeie koffie tijdens de wachttijd
Geen op-of aanmerkingen. Gewoon goed!
Zeer fijn geholpen met de vervanging van automaat versnellingsbak op voor ons gunstigste en vooraf afgesproken prijs. Het was even zoeken voor ze naar een geschikte bak maar het is ze geluk. Erg blij mee.
Super goed geholpen, er werd goed meegedacht en alles is uitstekend uitgevoerd
Snelle , vriendelijke en uitstekende service
APK plus kleine beurt, zonder gedoe over 'de ruitenwisser trekt strepen, die moet eigenlijk vervangen worden' zoals de dealergarage waar ik voorheen kwam altijd deed. Ik kom hier zeker terug!
Grote beurt, apk en een extra handeling. Binnen de afgesproken tijd voor een faire prijs!
Goede service fijne monteurs.
Afspraak maken was makkelijk. Auto gebracht voor onderhoud + APK de remblokken en schijven voor bleken slecht en een fuse kogel dit alles is vervangen en de auto was dezelfde dag nog klaar. Super. Bedankt.
Vriendelijk en leuk personeel
Apk keuring gehad. Mijn auto rijdt weer top!
auto afleveren volgende dag klar,en niet duur
Alles zonder zorgen goed verlopen
Alles zonder zorgen goed verlopen
Zeer prettige garage die meedenkt indien nodig en goede service bied. Mijn vrouw en ik zijn Zeer tevreden.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg