Super!
De achterband had een spijker blijkt na inspectie
goede service en betaalbaar
Goede snelle service. Klantvriendelijk,
Al jarenlang onze trouwe dealer, vriendelijk in contact en goede service. Zou het iedereen aanraden!!
Altijd fijn om hier te komen. Ook al kost het je meestal wel wat. Ze denken mee, zijn deskundig en oprecht.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Komen hier al jaren en worden altijd heel goed behandeld en denken met je mee. Top garage!
En de mensen zijn ook nog eens heel aardig, ze luisteren goed, proberen mee te denken, je voelt je er thuis als klant.
Makkelijk afspreken, snel geholpen, professioneel, lekkere koffie en een auto die er weer heel lang tegen kan.
Word er altijd vrienden ontvangen. En wordt er ook goed geholpen. Zou het iedereen aanraden.
Ik kom al jaren bij deze garage. Het is precies zoals ik hierboven schrijf.
TOP zoals altijd
Erg behulpzaam,vakkundig personeel Open over eventuele reparaties
Heel toegankelijk, ongecompliceerd en vakmanschap dat tref ik al jaren bij Probaat. Zelf als je een keer moet wachten doet dat "geen pijn'; de grote tafel met krant, soms een taart of worstenbroodje met daarbij de koffieautomaat, het geeft een 'huiskamergevoel' Wij (Carin en ik) hebben 100% vertrouwen in dit bedrijf.
Voor de zomer (2024) een occasion, volkswagen polo, aangeschaft om mee op vakantie te gaan. De auto was netjes op tijd klaar en rijd nog altijd super!
Fijne, vriendelijke mensen, die hun vak verstaan.
Zie boven
Enkele weken na reparatie iets kapot gegaan wat tijdens reparatie was vervangen, maar zeer netjes onder garantie opnieuw vervangen.
Zie boven
Ik word altijd goed geholpen. Mijn auto wordt goed onderhouden. Ik krijg goede adviezen over wat nodig is. Ik voel me welkom. Het is het omrijden meer dan waard en ik raad mijn vrienden en bekenden graag aan om ook klant te worden bij Probaat.
Vlotte dienstverlening
Goede service, goed advies. Voelt altijd vertrouwd.
Schade goed en deskundig opgelost.
altijd prima service
Leharstraat 21