Het is een fijn bedrijf en je wordt er heel vriendelijk geholpen
Deskundig, veel service, vriendelijk, goede prijs
Ging als afgesproken, op tijd klaar en verder een kwestie van vertrouwen.
No nonsensbedrijf en vriendelijke mensen.
Meer dan 20 jaar helpt Probaat mij met mijn auto, en ik ben nooit anders geweest dan dik tevreden!
Altijd met een gerust hart laat ik me auto achter. Eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar garage
Volgens afspraak.
Betrouwbaar bedrijf met goede service. Ik kom er al jaren en blijf dat ook doen!
aanbevelen
er kon niet alles op de gemaakte dag gedaan worden maar er zijn dan vlot volgende data ingezet. en de 2de keer heeft gewerkt en nu nog een 3de keer binnenkort en dan is alles wat nodig is, gedaan!
Prima service en snelle afhandeling
Afspraak gemaakt. Auto gebracht. Nieuwe buitenspiegel. Klaar.
Goede service, deskundige en vriendelijke medewerkers.
prettige samenwerking, duidelijk en degelijk advies
geweldige service en vriendelijke eigenaren
zie sterren
Betrouwbaar gebaseerd op jarenlange ervaringen. En prettig in de omgang
Al jaren klant. Een van de eersten uit hun carrière als zelfstandigen,
Druk, druk? Dan kijken we gewoon morgen rustig verder.
Altijd vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar.
De auto gebracht en toen hij klaar was ben ik gebeld
Ben er al meer dan 40 jaar klant en meer dan tevreden.
Fijne en eerlijke uitleg, en eerlijk advies.
Top-per-de-toP
Kom er al vele jaren. Goed werk voor een goede prijs.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg