Ik vind PROBAAT een geweldig leuk bedrijf. Ze zijn klantvriedelijk en ik heb bij hen nooit het idee opgelicht te worden...
Probaat doet haar naam eer aan. Inderdaad geen poespas en een goede service.
ik ben zo blij met Probaat, altijd kan ik snel terecht en wordt ik fijn geholpen. ze zijn open en eerlijk en
Probaat? Pro-actief! Proffesioneel en ik profiteer!
Prima, ik kom hier al een aantal jaar.
probaat is altijd accuraat , fijn om hier naar toe tegaan , altijd een leenauto. koffie en thee staan klaar , het is er gezellig.
Ik heb alleen maar goede ervaringen.
Deskundige mensen die goed met de klant meedenken een botrouwbaar service bieden voor een goede prijs/kwaliteit.
Altijd klantvriendelijk en service gericht.
Ik kom hier al jaren
Probaat blinkt uit in service en bejegening klanten. Gratis leenauto, afspraken komen ze na, persoonlijke benadering is verademing.
Personeel staat altijd voor je klaar en zijn zeer deskundig en mocht er toch iets zijn wat onduidelijk is dan word er altijd een oplossing gezocht. Enuhhh de koffie is er heerlijk. Ga zo door Probaat
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg