Super bedrijf! Hele goede service en denken altijd met je mee!
Apk keuringen en beurtjes
Altijd positieve ervaringen. Bij plotselinge problemen met de auto, wordt er altijd snel naar een oplossing gezocht. Voor mij een grote meerwaarde. Naast het feit van de persoonlijke benadering.
Goede sercive en hoogst vriendelijke lui
vriendelijk en accuraat waar Probaat voor STAAT
buitengewoon dienstbaar en betaalbaar. service optimaal.
emailadres verandert in [email protected]
helemaal prima ,
Dit is de 2e mening die alle andere meningen overbodig maakt !!!!!!!!!
Ik vind het een gemoedelijk bedrijf,waar ze nog oog hebben voor de klant.en tevens hanteren ze een acceptabel uurtarief.
Ben erg tevreden met Probaat, omdat men echt met je meedenkt.In al de jaren dat ik er kom is mijn vertrouwen nog nooit beschaamd geweest. Geen rare fratsen of onnodige reparaties. En wat ze doen, dat doen ze goed. Bovendien ontmoet ik er alleen maar vriendelijkheid.
wat zal ik zeggen, ik ben al een jaar of dertig klant en blijf klant.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg