Prima garage goede service netjes en zeer klantvriendelijk
Ik kom al jaren bij Probaat ,Ik voel me er thuis ,als er iets niet goed is kan ik dat gewoon rustig zeggen ,dat mis ik vaak bij andere bedrijven, Je wordt goed, en op een persoonlijke manier geholpen. Niks mis mee dus!
No nonsens, afspraken worden nagekomen, hulpvaardig, zorgen ervoor dat je bijna gratis blijf rijden.
Mijn dochter was op zoek naar een auto maar beschikte over een klein budget. Bij Probaat snapte ze dit en boden haar een leuke auto voor een meer dan scherpe prijs.
Prima , vertrouwd.mensgericht
Altijd positief, ze staan altijd voor je klaar. zeer goede voordeurservice! Auto wordt thuis opgehaald en teruggebracht als dit nodig is en altijd een leenauto beschikbaar.
Vooral betrouwbaar,prettige sfeer,leuk personeel!!!
Goede service en zeer klantvriendelijk. Ben helemaal blij met mijn autootje!Ik heb bij zoekende mensen Probaat al aanbevolen.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg