Het is een heel fijn bedrijf. Ze bellen eerst netjes op wat het gaat kosten, om eerst de goedkeuring te vragen. Een gratis leenauto. Fijne mensen👍
als ik mijn auto weg breng naar probaat voor reparatie. hoef ik me geen zorgen te maken over de vraag, is mijn auto wel goed gemaakt. probaat levert goede service en dat is waar ik mezelf prettig bij voel.
Afspraak was zeer snel gemaakt. Kreeg gratis leenauto mee. Prima!
Heel erg prettig allemaal. Gewoon gezellig om naar de garage te gaan. Ik word goed ontvangen en het is gelijk goed. Weinig woorden nodig, snel een goed contact. prettig menselijk met een fijn laagje zakelijkheid. Ik ga hier nooit meer weg, en zo is het.
Onderhoud bedrijfswagentje.
Leharstraat 21