Lekkere koffie goed en eerlijk advies zeer goede service
Mijn auto was in het weekend defect. Ik kwam maandag ochtend zonder afspraak en werd meteen geholpen. Heel fijn!
De laatste ervaringen eerlijk gezegd minder positief. Heb mijn auto drie keer af moeten geven voordat deze gerepareerd was. Communicatie was niet altijd even duidelijk en heb zelf geregeld gebeld om naar de status te vragen. Personeel uiteraard vriendelijk en hartelijk als altijd.
Top service en mensen
1e APK
heel goede serviece klant vriendelijk gezellig en de koffie staat altijd klaar
Zeer klantvriendelijk! Ik heb het gevoel dat er niet meer wordt gedaan dan nodig, dus prima!
een heel bijzonder bedrijf al jaren lang kunst en techniek religie en vervoer etc + heel prettige bazen + medewerkers
Heel prettig
Soms wat rommelig in de afspraken. Ze helpen ze je altijd en vriendelijk.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg