Een week geleden werd ik thuis opgetakeld en naar mijn garage gebracht. Nog dezelfde dag kon ik hem weer ophalen.
Prima service weer en weer goed meegedacht van Jos
Denken mee met je. Eerlijk advies. Niet te duur.
Ik ben geweldig geholpen. Altijd al zo geweest.
Wat een prachtmensen bij Probaat. We hadden een probleem met onze auto waarbij we afscheid moesten nemen van de auto. Er werd super fijn met ons meegedacht over hoe we dit konden oplossen. Hier zijn we ze ook erg dankbaar voor! Ze leveren ook echt topservice! Wij zullen dan ook zeker terug blijven komen bij deze fijne garage!
Altijd vriendelijk en gezellig. Maar...... het belangrijkste goed advies en zeker veel ervaring en kennis.
zoals altijd o.k
xxx
Prima vakmensen. Klantvriendelijk, vakkundig en eerlijk.
De mensen van Probaat denken met je mee en zijn bereid je zoveel mogelijk te helpen.
Een kapotte accu werd voor mijn deur vervangen.
Perfecte service
Het is en blijft een geweldige ervaring als je het gevoel krijgt dat je door familie geholpen wordt
Al jaren klant, ....dat zegt genoeg
Auto voor grote beurt en APK gebracht ik kreeg dezelfde dag nog een telefoontje dat hij klaar was en met vlag en wimpel door de APK. Dankjulliewel
Medewerkers van Probaat zijn altijd behulpzaam en reparaties en onderhoud aan auto worden altijd vakkundig uitgevoerd.
Denken goed mee en houden zich aan afspraken
Zeer klantvriendelijk en persoonlijk bedrijf, denken met je mee en lossen issues zeer goed op. Ze laten zien dat ze de klant belangrijk vinden. Al met al grote aanrader.
Geen gedoe, duidelijk en altijd prettige medewerkers die mij helpen. Dankjewel
Nieuwe bandjes en goede service bij laatste bezoek. Kan er altijd snel terecht voor een probleem of onderhoud van de auto.
Aanrader
Ik heb 2 nieuwe banden en achterruitenwisser laten vervangen. Daarnaast heb ik al langere tijd van de dashbordverlichting en dat blijkt lastiger dan gedacht: 2 x 6 lampjes vervangen inmiddels maar het middengedeelte met de afstandsmeter en de benzinemeter zijn nog steeds onverlicht. Gelukkig de snelheidsmeter en de toerenteller inmiddels weer wel! Mijn auto is een oud beestje van 17 jaar oud dus er komen gebreken aan die niet altijd even makkelijk te herstellen zullen zijn.
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg