Ben sinds kort klant bij Probaat. De eerste kennismaking was zeer vriendelijk en gastvrij. Voelde me er meteen thuis. Niet alleen toegankelijk maar ook deskundig en adviserend. Hoop nog heel lang (maar niet te vaak) bij Probaat te mogen/kunnen komen
Alleen altijd maar positief.
Sinds jaar en dag klant van Autobedrijf Probaat
Gezellige garage met muzikale eigenaren. Altijd weer leuk om er langs te komen. Ook op hun muziekavonden.
Wat een fijne mensen werken daar die altijd met je meedenken ook al gaat de auto stuk op een vrije dag geweldig gewoon .
Altijd klaarstaan en behulpzaam. Het doet er niet toe, of je wel of geen klant bent. ZE HELPEN ZONDER VOORWAARDEN. De klant staat centraal. Geld en kosten komen op de laatste plaats.
Top service! Snel en vertrouwbaar ..
Ik bel al jaren Probaat als er iets mis is met mijn auto, en ben ontzettend tevreden. Ze zijn supervriendelijk, alles is heel persoonlijk, ze zijn betrouwbaar en ik wordt altijd snel en goed geholpen voor een heel goede prijs. Ik ben dus een zeer tevreden klant!
Erg klant vriendelijk, goede service
Leharstraat 21
5011 KA Tilburg