goede service, eerlijke informatie
Je wordt Snel geholpen waar nodig
Afspraak perfect nagekomen.
Fijn
Zie boven
Vriendelijk , Klaar terwijl je wacht aan de gezellige leestafel met een kop koffie of Tea
Heel goed geholpen
Vriendelijk. Goede service. Heel tevreden
xxx
Heel vriendelijk geholpen
Altijd vriendelijk, snel en vakkundig!
Gisteren mijn auto opgehaald. Zag er schoon uit, en alles vervangen zoals afgesproken. En als er iets niet goed is, meteen laten weten. Dus prima service! Ik ben tevreden.
zeer meedenkend, flexibel, vakkundig en een fijne prijs.
Zoals altijd: plezierig contact en goede service en duidelijke afspraken.
In relaxte sfeer komen tot goede afspraken. daarnaast vakwerk en professionaliteit met hoofdletters.
Bij een probleem aan de auto altijd behulpzaam en meedenkend. Verder een duidelijke prijs indicatie van reparaties.
Steeds weer wordt mijn auto goed onderhouden. Ik word altijd hartelijk ontvangen. Als ik een probleem met mijn auto heb denken ze met me mee en het wordt steeds goed opgelost. Vervangend vervoer is beschikbaar. Toen mijn auto niet wilde starten zijn ze naar mij toegekomen om het probleem ter plaatse op te lossen. Prima service!
Auto zonder afspraak binnen kunnen brengen en binnen een paar uur al gebeld dat de auto was nagekeken en gerepareerd. Top!
Onderhoud, APK, verkoop auto, schadeherstel en aanschaf gebruikte auto. Al 23 jaar heb ik positieve ervaringen met Probaat. Als er een probleem is dan wordt er altijd een oplossing gevonden.
probaat is al jaren onze gewaardeerde garage oog voor de klant en de auto unieke sfeer
Eerlijk, betrouwbaar, snel, vakkundig en behandelen de klanten bijna als familie.
Ik bel in de ochtend op met de vraag of ze de accu kunnen controleren/vervangen. Ik kan meten terecht. In de middag was hij al klaar
Door het niet kunnen vinden van een wielbout hebben ze meer uur in moeten rekenen voor een wielbout te kunnen vinden bij andere bedrijven. Best apart als je als universeel autobedrijf erkend bent . Oplichting houden ze ook wel van, een bedrag vragen en zelfs met handelingen die eraf gaan om dat het niet nodig is blijft het bedrag jet zelfde ?? Dus veel geld voor nog minder doen Maken doen ze ook miet echt ze kitten alles vast zodat het verholpen is maar volgens jaar toch moet vervangen ????
altijd tot mijn dienst!
Gewoon goed, zoals altijd