Zoals altijd weer een fijne ervaring bij Probaat. De hele staf is ontzettend vriendelijk en meedenkend. Het voelt echt een beetje als familie wanneer je binnenloopt. De reparaties worden snel uitgevoerd en als er materialen missen, dan worden die gelijk besteld zodat de reparatie de dag erna kan worden afgerond. Super bedankt Wayton, Joyce en de monteurs voor jullie hulp weer.
Zeer vriendelijk en vakbekwaam
Ik kom er al jaren. En altijd met tevredenheid
Goed werk, vriendelijke service en meedenken met de klant
Er wordt tijd voor je genomen om uitleg te geven over de problemen die je met jouw auto hebt Daarna wordt er goed advies gegeven wat wel of niet werkbaar zou kunnen zijn voor de auto. Uiteindelijk heb ik al jaren zeer goede ervaringen met deze Garage
Vriendelijke mensen, hart voor de zaak en voor mijn auto :) Misschien duurder maar iig kwaliteit en geen gedoe.
Ongekende hulpvaardige mensen
Zoals altijd!
Fijne ervaring !
Uitstekend advies na hoge kosten op oude voertuig en een hele goede mooie nieuwe auto aan overgehouden
Top bedrijf al zeg ik het zelf
Goed en vakkundig geholpen.
al jaren mijn steun en toeverlaat v.w.b mijn auto's. Tanken en sturen kan ik zelf wel.
Goede en vriendelijke service,
Geweldig! Vlotte communicatie.
Heel snel en correct geholpen, zo fijn. Heel blij mee
Je wordt altijd goed geholpen met duidelijk en passend advies!
Ik heb er altijd in geloofd en wil de nooit naar een andere garage!
Nvt
xx
Fantastic service
❤️
Goede vriendelijke service. Altijd bereid te helpen en te zoeken naar goede oplossingen
beter kan niet
Leharstraat 21