Snel en vakkundige reparatie.

Na een plotseling remprobleem langs de garage gegaan en kon de wagen binnen 24 uur weer ophalen. Fiets of vervangende auto is mij meteen aangeboden maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt. Prima service en nette klantbehandeling.

• Prijs/Kwaliteit

Hele goede service door persoonlijk contact

Bij Lex wordt er met je meegedacht zodat je precies weet wat je kan verwachten. Niet voor niets al meer dan 10 jaar vaste klant.

Gasinstallatie laten inbouwen. Perfect afgewerkt. Klasse

Goede en snelle service

• Prijs/Kwaliteit

Prima werk geleverd en op tijd klaar

Prima werk en service

Altijd vriendelijk en goed

Woensdag gebeld met zorgen over koelvloeistof die snel leeg loopt, kon vrijdag terecht.

Snelle service

Snelle service

prima service

goede communicatie, professioneel, prima vakkennis.

Klantvriendelijk en betrouwbare service

Meedenkend en deskundig advies omtrent het onderhoud van mijn Volvo V70.

• Prijs/Kwaliteit

Gepassioneerd in competentie en onvervalste klantvriendelijke service.

Over het algemeen ben ik absoluut geen voorstander van zo iets onpersoonlijks als afgifte van een oordeel op internet, want wie ben ik dan wel om zoiets te doen ...?! Voor wat betreft het hele team van de werkplaats en Lex als centrale spil van het bedrijf, maak ik hierop een uitzondering. AUTOBEDRIJF LEX VILIER De LPG Specialist - MKB-er, profileert zich met deze pay-off volkomen terecht. Daarmee, voor mij nu al zo echt heel bijzonder heeft gemaakt, is als een - kleinood - met een nuchtere benadering en uitstraling van gastvrijheid en welgemeende oprechtheid als respons op mijn vraagstelling. Iets heel kostbaars, in de alles overheersende globaliseringswaanzin van deze tijd en verdient niet minder dan de hoogst mogelijke waardering. Deze als - premium-service - aan te merken dienstverlening wordt ervaren als een zeer positieve afwisseling in de woestijn van bedrijven - die niets anders dan alleen nog maar een tik op de vingers verdienen - onder het vertoon van arrogantie en - bla, bla ... - hun focus richten op winstoptimering. Nogmaals, mijn dank voor een bij uitstek werkelijk grandioze dienstverlening, helemaal TOP !!!

Prettig en vriendelijk contact

Het contact met Lex is goed verlopen, goede voorlichting over mijn auto en goede service bij de aankoop van een andere auto.

Prima volgende keer weer

Nette mensen goede monteurs goede uitleg wachtruimte met koffie en koekjes Met een nog betaalbaar onderhoud

Je kan altijd terrecht

Na een telefoontje vooraf kan je bijna altijd dezelfde dag langs komen voor een vakkundig advies en of reparatie.

• Prijs/Kwaliteit

Prima er wordt mee gedacht.

Indien er een probleem is wordt gecommuniceerd wat het is, hoe het kan worden opgelost en wat de kosten zijn.

geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

voor ik deze a uto kocht was ik al diverse bedrijven afgeweest maar nergens had ik dat gevoel welke ik bij Lex Vilier had. Alsof ik al jaren over de vloer kwam. Dat zit er nu wel in. Geweldig personeel en een hele fijne eigenaar,

Uitstekende klantenservice

Nette werkplaats, goede klandizie.

Positief

Auto hier in onderhoud en nu een 2e hands auto erbij gekocht. Helder wat je koopt, prettige benadering zonder poespas.

Professioneel en klantvriendelijk

Goede service en communicatie. In de wachtruimte kon ik gewoon doorwerken!

Goed.

Goed. Wordt snel geholpen. Ook snel een reactie van vragen via mail of website.

• Prijs/Kwaliteit

Prima ontvangst, duidelijke informatie, goede service, afspraak=afspraak!

Bij toeval terecht gekomen bij Lex Vilier en eigenlijk direct een goede klik gevoeld. De auto waar ik een oogje op had was inderdaad een mooie, die paste in mijn wensen en budget. Plezierige contacten daarover gehad. Kortom, een aanrader.

goede service.

goede service en alles is goed te overleggen.

betrouwbaar

ING had storing en kon daardoor geen geld overmaken en betalen. Dit was geen probleem en kon het op een later moment over maken.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en duidelijk.

Lex communiceert goed en duidelijk.

zeer goed

zeer vriendeljk behulpzaam goede monteurs vriendelijke directie kortom mijn ervaring met auto bedrijf vilier is zeer goed en ze doen wat ze zeggen voor iedereen een aan beveling

Persoonlijke benadering

Eerlijk, begripvol, maar vooral goede service.

Platinaweg 16

6662PP Elst gld

Over Autobedrijf Lex Vilier

Bosch Car Service Lex Vilier is sinds 1995 gevestigd in Elst. We zijn een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in LPG. Bosch Car Service Lex Vilier is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, reparatie en advies, bent u bij Bosch Car Service Lex Vilier aan het juiste adres.