Fijne garage.altijd eerst overleg over de kosten. Ook als er onverwachts iets aan het licht kom tijdens de beurt. Wordt er eerst overlegt en wat het kost. Niets moet, laten je een keuze.top
Altijd vriendelijke, professionele, betrouwbare dienstverlening en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Ben nu inmiddels jaar of twee klant bij Vilier en ik kan niet anders zeggen dan dat het een uitstekende garage is met mensen die van hun vak houden. Mijn wagenpark bestaat uit wat oudere auto's maar die worden ook altijd vakkundig gerepareerd tegen hele faire prijzen. Ze houden je goed op de hoogte en als er overleg nodig is dan vragen ze of je even wilt komen om het door te spreken. De omgang is persoonlijk en correct, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik blijf nog wel een tijdje
Er moest wel wat gebeuren, maar goed verholpen, duidelijk gemaakt hoe lang het ging duren en binnen begroting
Eerlijke garage ze doen wat ze beloven.
betrouwbare auto garage
Zelfs netjes gewassen terug ontvangen en altijd een telefoontje wat er mis is en aandachtspunten en wordt goed bijgehouden wat al gedaan is en wat binnenkort nodig is!Goede communicatie!!!
Komt altijd de afspraken na.
Goed geholpen,goede service
Prijs/ vakmanschap zeer goed
Super vriendelijk, nemen alle tijd en lossen t probleem. Niets dan lof!!
Leuke spontane monteurs die kennis van zaken hebben. En ze helpen je graag en denken mee als je problemen heb met je auto. Een dikke duim. Zeker een aanrader voor je auto om bij Lex Vilier langs te gaan. Ashok.
Komen al jaren bij deze garage en zijn zeer tevreden
Betrouwbaar, goede service en deskundig advies.
Zoals altijd snel en netjes geholpen. Ook de persoonlijke aandacht is prettig.
Nadat ze 4 jaar geleden een LPG systeem in mijn auto hebben gezet al het onderhoud bij Lex Vilier laten doen. Werken netjes en betrouwbaar.
Zeer klantvriendelijk. Bij bellen met een vraag mag je altijd langskomen om even naar je auto te laten kijken, ook in het weekend. Er wordt meegedacht en professioneel advies gegeven. Ook wordt er op de kosten gelet, “wat nodig is is nodig maar wat niet hoeft doen we niet!”
Ben hier al vele jaren klant en wordt altijd goed geholpen.
Goede service en communicatie
Prijs kwaliteit verhouding is oké
Super snel nog een apk in kunnen plannen. Top garage
Van goede service tot eerlijkheid/betrouwbaarheid, allemaal dik in orde. Zeer blij met mijn gekochte auto.
Platinaweg 16
6662PP Elst gld
Bosch Car Service Lex Vilier is sinds 1995 gevestigd in Elst. We zijn een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in LPG. Bosch Car Service Lex Vilier is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, reparatie en advies, bent u bij Bosch Car Service Lex Vilier aan het juiste adres.