vakkundig personeel met tijd voor een goed gesprek
Staan altijd klaar voor de klant. Een belletje en ze proberen direct van alles voor je te regelen. Ben al meer dan 20 jaar klant bij Lex en nog nooit enig vervelende ervarig gehad. Waarom geen 10 dan? door het direct klaar staan kan het soms ook zijn dat je net wat langer moet wachten dan je wellicht in gepland had. Maar je gaat dan weer tevreden naar buiten omdat je goed geholpen bent.
Prima service.
Goed bedrijf goede communicatie goed werk goede service; betrouwbaar
Ik heb hier een nette tweedehands auto gekocht en mijn oude kunnen inruilen. Vriendelijk personeel, voelde gelijk vertrouwd, goede service en ze vertellen wat er gedaan moet worden. Top!
Grote beurt en APK. In de ochtend gebracht, einde ochtend een telefoontje met opvallendheden.
Prettig contact, komt afspraken na.
Keurige garage - eerlijk en betrouwbaar.
Vriendelijke mensen en altijd behulpzaam.
Klantvriendelijk, belangstelling, gehoord worden, geduldig .
Bij lex Vilier langs geweest voor controle gas installatie. Alles werd zorgvuldig gecontroleerd, en ook medegedeeld of er ergens nog een hapering zat. Ook kleine details zoals scheurtjes in een rubbertje werd op gewezen. Nog steeds is Lex een betrouwbaar adres.
Ik kom hier al jaren met verschillende auto's doen wat je vraagt en het geen wat nodig is. Mocht het anders zijn nemen ze contact met je op. Verder is men erg behulpzaam ook als je iets kleins hebt. Vriendelijk en bekwaam personeel. Ik heb dit adres ook van een vriend gekregen en geeft dit garage bedrijf door als betrouwbaar adres aan mijn vrienden.
Zeer goed op alle punten
Fijn bedrijf, professioneel product.
Goede service en goede afhandeling van problemen
Altijd goede service.Wij hebben vertrouwen in Lex.En de auto is daar in goede handen.
Wij hebben fijn contact gehad met Lex. En bij het ophalen van de bus zag deze er netjes gepoetst uit en volgens afspraak was er het eea aangedaan. Een net georganiseerde garage met vriendelijke mensen. Wij zijn dik tevreden.
Geweldig dat ze te allen tijde voor je klaar staan
Ik zou zeker weer hierheen gaan
Er wordt altijd duidelijk verteld wat er gedaan moet worden aan je auto en wat dat ongeveer gaat kosten. De leenauto's zijn fijn en schoon. De communicatie is prettig en de medewerkers zijn vriendelijk en persoonlijk.
Christien en Lex Vilier zijn al jaren ons vaste aanspreekpunt als het om onze auto's gaat. Wij vertrouwen onze auto's aan hun toe. Een auto moet veilig en betrouwbaar zijn en dat is bij hun in goede handen.
Goede service en vriendelijk personeel en klantgericht
Zie boven
Platinaweg 16
6662PP Elst gld
Bosch Car Service Lex Vilier is sinds 1995 gevestigd in Elst. We zijn een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in LPG. Bosch Car Service Lex Vilier is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, reparatie en advies, bent u bij Bosch Car Service Lex Vilier aan het juiste adres.