Zeer goede service Vakkundig en vriendelijk
Mijn Opel Vectra C 2.2 DTR had startproblemen. De eerste diagnose van Autobedrijf Gebr. Gouder de Beauregard was juist; valse lucht wordt aangezogen. De zoek naar de fout is grondig gedaan en bevestigde de eerste diagnose. De uiteindelijke reparatie was effectief en goedkoop. Wat een verademing, want ik was van de Opel-dealer prijzen op Maybach-niveau gewend.
Zeer klantvriendelijk. Kennis van zaken.
De service en de deskundigheid is goed en ook nog eens zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met altijd een goede oplossing voor de problemen die er zijn aan de auto
Voor een goede auto en een goede juiste prijs moet je zeker hier komen. Altijd wel iets wat bij je past. Een super bedrijf en blijf dan ook altijd komen bij deze goede bedrijf. De beste wat ik ken.
Prima professioneel bedrijf met hart voor de klant. Betrokken en levert prima kwaliteit en denkt met de klant mee.
Reeds meer dan 15 jaar onderhoud van mijn auto. Tevens aangekocht via Gouder de B. Nieuwe tweedehands auto via import. Goede advisering en goede prijs/kwaliteit, sterk vertrouwen in ondernemers en kwaliteit advies, meedenkend met klant.
Geweldige service. En vriendelijkheid ook optimaal
Goede service / advies. Verstand van zaken
Nette service, goede uitleg wat er gedaan is
Ik ben 25 jaar klant ik denk dat zegt genoeg
Onze Lieve Vrouwestraat 145 A