Perfect bedrijf

De service van Gouder de B is heel goed en wordt door vakkundig personeel uitgevoerd en volgens afspraak van een kleine en of grote beurt en tevens de vervolgbeurt en/of APK ingepland. Klasse service.

Gewoon goed zoals het hoort

Top service en expertise.

Alles correct uitgevoerd en als iets gerepareerd moet worden buiten het plaatje word je eerst gebeld over reparatie of kom kijken en je ziet het. Prima zo, zoals het hoort.

Altijd 100% kwaliteit

Klasse bedrijf voor onderhoud van mijn mb

super

Vakkundige mensen

Zeer vakkundige mensen die graag met je meedenken

Zeer goede service

Zeer goede service en betrouwbaar bedrijf Denken goed met de klant mee zodat er geen onnodige kosten gemaakt hoeven te worden Zeer tevreden over kwaliteit en service

zeer goede service

behulpzaam ,vriendelijk

Goede garage

Heel vriendelijk en duidelijk

Gewoon goed .. aduquat

Keurig

Deskundige, snelle behandeling.

Goed men denkt met je mee over eventuele problemen

Zoals altijd goed en correct

Zie hiervoren

Weer eens deskundig werk verricht

Daar weten ze waar ze over praten top Zeer tevreden

Prima service!

Prettig en correct

top bedrijf

goede service, vakmensen aan het werk EN goede prijs kwaliteit

Goed werk en klantvriendelijk

uitstekend

uitstekend

Zeer goede service en vakmanschap

Wij komen al jaren bij deze garage en worden altijd goed geholpen.

Snel en goed

Auto wordt perfect en op tijd afgeleverd

Altijd OK

Al meer dan 40 jaar steeds weer mijn adres. Meer toelichting is nodig lijkt mij.

Wij en daarmee bedoel ik mijn ouders mijn vriendin mijn werk en ik hebben de auto's daar gekocht en in onderhoud Ik kan alleen maar zeggen top geef ze de tijd 1 dag of 2 en je auto is klaar je hoeft zelden te bellen om erachter te komen of je auto klaar is als je een snelle kleine reparaties nodig hebt lampje accu of snelle check regelen ze het voor je prijs tja laten we wel even de voeten aan de grond houden iedereen werkt om geld te verdienen hun ook ze zijn het wel waard alle monteurs. Soms moet je even wachten tja het gaat wel sneller dan een wachtrij in een pretpark.

Top bedrijf goede service

was er de eerste keer ben zeer tevreden

Volledig nagekomen afspraken en service.

Afspraak wordt negekomen. Auto op verzoek eerder kunnen ophalen. Vriendelijke en oprechte benadering.

Goede afspraak, prijs en albeit. Top

Goede afspraak goed werk en goede prijs!!

Onze Lieve Vrouwestraat 145 A

6461 BP Kerkrade