Iedere keer verrassend met wat een service er geboden wordt.
Kom er al jaren. Altijd zeer behulpzaam, geven je persoonlijke aandacht en denken met je mee. Prima service en heb veel vertrouwen in ze. Aanrader!
!!!!!!!
Fijn bedrijf met de juiste deskundigheid voor een goede prijs.
Ik kwam langs om de koelvloeistof bij te laten vullen. Er leek een ander probleem te zijn, dat onderzocht moest worden. Mijn auto kon direct blijven staan en ik kreeg een leenauto mee, zodat ik toch een eigen auto ter beschikking hield. Top!
Snel, betrouwbaar en vriendelijk.
Goede service en vriendelijke bejegening.
Super Autobedrijf, alsof ik het zelf heb verzonnen?
De Baaij is al jaren ons onderhoudsbedrijf voor beide auto\'s. Ook vervangende auto\'s worden via hen aangeschaft.
Eigenlijk hadden ze (in deze vakantieperiode met een minimale bezetting) geen tijd om mijn lekke band te repareren. Maar toch gefikst, in een kwartier voor elkaar !